Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet interneten ismerkedni legkönyebben lányokkal?
Tudom ott a facebook meg minden. De én olyant keresek aki szintén szeretne ismerkedni.
17/F
Tulajdonképpen bárhop ahol vannak ellenkező neműek. Ha azt akarod hogy ő is társat keressen, akkor társkereső, de az olyan lehangoló hely. Ez egyetlen tanácsom h csak neten ne jöjj össze senkivel, csak ha már találkoztatok:)
15/L
Én speciel mindenhol szenvedek, ami a kapcsolatkialakítást illeti. Sose voltam az a nyomulós srác, hanem szépen tisztességesen szerettem volna mindenkinek a tudatába férkőzni. Végül a kacifántos soraim/beszélgetéseimnek köszönhetően úgy döntöttek, hogy inkább nem pazarolják rám az idejüket. Igazából ennek csak örülök, mert annál jobban fogom élvezni, ha végre megtalálom azt akivel klappolok kívül-belül.
De amúgy... gyik... Csak nézelődj és próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!