Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lepődik meg ezen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lepődik meg ezen?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm eleg... Hogy is mondjam... "Merész" az öltözködését es a viselkedését illetően is. Igazából mondhatni "ribizlipalánta".

Nemrég voltunk egy házibuliban (én nem akartam menni, de nem engedhettem el egyedül oda Őt), ahova NAGYON ribis cuccban jött. Ott ramaszott mindenkire (TELJESEN JÓZAN ÁLLAPOTBAN!), kipakolta a didkóit (ha ti azt tudnátok, hogy hányszor próbáltam visszatartani... De hajthatatlan volt a csaj), aztán elmentem WC-re es mikor visszamentem, barátnőm mar nem volt ott.

Keresni kezdtem, korbekerdeztem mindenkit, hogy nem látta-e, de a barátnőm nyomtalanul eltűnt.

Aztán egyszercsak amikor az emeleti folyosón kerestem tovább, az egyik szobából kiszaladt a barátnőm meztelenül es azt mondta, hogy az egyik srác megerőszakolta!!!

Persze együttérzek vele, meg minden, de ha közönségesen viselkedik, akkor miért csodálkozik azon, hogy ilyesmi történik vele???

A lány 15 éves (ezért írtam a tini párkapcsolatok kategóriába)

2017. jan. 27. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Van egy rossz hírem. Ha Te normális vagy, ő meg szajha, akkor nem sokáig lesz a barátnőd...:/ Nem igazán tudsz vele mit tenni. De nem hiszem, hogy echte megerőszakolták volna, bár ki tudja, nem voltam ott. Sokkal többet tettél, mint amit bárki megtett volna érte. Ezért minden tiszteletem :) 19/F
2017. jan. 27. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a valaszt!

Megerőszakolták sajnos tényleg :/ A rendőrség (szólt nekik) valamilyen szakemberrel elvégeztetett egy vizsgálatot, hogy meggyőződjenek arról, h igazat mond.

2017. jan. 27. 18:53
 3/3 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Akkor sajnálom, akkor is, ha úgymond ő főzte magának...mellesleg 15 évesen nem házibulin kéne gondolkoznia, hanem beilleszkedni az új osztályba/iskolába, jó jegyeket szerezni, esetleg szerelmesnek lenni, randizgatni. Mondjuk ez az értékrend ma már nem igazán menő :D

2017. jan. 27. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!