Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezen ugye senki sem lepődik meg?

Ezen ugye senki sem lepődik meg?

Figyelt kérdés

Már csak azért sem, mert ha jól tudom a vagyonnyilatkozatába 80 ezret írt, miközben van egy fél erdeje, egy villája és egy nyaralója.

Személy szerint én utálom ezt az agyonszolizott buta libát (és akkor még finom voltam) :)...Ugye emlékszünk még az ATV-ben "De nem hazudtam, ugye?" című alakítására.

2011. febr. 11. 11:39
 1/6 A kérdező kommentje:
2011. febr. 11. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Ez nagyon gáz.
2011. febr. 11. 11:54
 3/6 anonim ***** válasza:
4%

Nem buta ez inkább nagyon ügyes hogy még 5 éve az mszp kormány idelyén elenzéki politikusként sem kellet kifizetnie az illetéket az apehnak.

Egyébként mi a felháborító hogy van háza meg erdelye? Én örököltem egy 7 milliós házat meg 10 hektár földet abból egy hektár erdő

2011. febr. 11. 12:15
 4/6 A kérdező kommentje:

De igen, buta, mert nyugdíjbiztosként azt se tudja, hogy kell kiszámolni a reálhozamot. És nem az a felháborító, hogy van neki, hanem hogy a (tuti nem örökölt, mivel több tízmillás) tulajdonában lévő ingatlanokat nem lehet fenntartani 80ezer forintból. Egyszerűen pofátlanság.

Egyébként idején, nem "idelyén" :)

2011. febr. 11. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyenek miatt tart itt az ország. A szétlopás nem csak azt jelenti, hogy megszavazom magamnak a nagy fizetést és juttatást, hanem elfelejtem befizetni kötelezettségemet is. Ha lenne benne egyenes gerinc, akkor már felajánlotta volna lemondását a miniszterelnöknek. Ha az meg egy tisztességes, becsületes ember lenne, már régen kivágta volna a parlamentből.Hát igen a holló a hollónak nem vájja ki a szemét. Ha te vagy én mertem volna megcsinálni, már régen a rács mögött lennénk. Nesze neked demokrácia. És még rosszabb is lesz. A fülkeforradalom kevés volt ide.
2011. febr. 11. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden politikus ilyen, ez persze nem mentesíti azt az agylobos p*csát!
2011. febr. 11. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!