Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztepi kérdése:
Hogyan tudnám kideríteni, hogy igaz-e a megérzésem?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a barátnőmnek a lányok is bejönnek.. Állandóan ölelget, sziveket küld, meg néha félreérthető dolgokat mond, pl ma is egy csaj mondja nekem, hogy látott engem egy fiúval meg egy lánnyal, a barátnőm meg megszólal, erről én miért nem tudok?
Persze más barátnőm is meg szokott ölelni, de nem ennyiszer, és rajta nem érzem ezt.Hogyan viselkedjek vele, mit kellene megfigyeljek, hogy megtudjam, hogy igazak az megérzéseim ezzel kapcsolatban? Mi a véleményetek?
Mindketten lányok vagyunk és 11.-esek.
2017. jan. 27. 14:53
2/6 A kérdező kommentje:
Fiúkról nem is szokott beszélgetni velem, meg egyszer már feljött témának a biszexualítas, homoszexualítas és azt mondta, hogy nem ellenzi őket.
2017. jan. 27. 14:59
3/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen ő csak ilyen?
Amit leírtál tökéletesen igaz rám is. Mégis tökéletesen hetero vagyok.
4/6 A kérdező kommentje:
Rajtam kívül egyik barátnőjét sem ölelgeti, de persze, nem akarok belelátni semmi olyat, ami nincs.
2017. jan. 27. 15:31
5/6 anonim válasza:
Mert te vagy az, akivel a lehető legjobban összhangban van érzelmileg?
6/6 anonim válasza:
smároldle egy buliban, ha visssza csókol akkor szeret,ha utána morci lesz fogd a piára...nem kell hogy alkohol legyen elég ha úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!