Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy ideje beszélgetek egy fiúval online, de még nem találkoztam vele. Mit tegyek, hogyan tudnám kideríteni azt, hogy énsem vagyok közömbös a számára?
Figyelt kérdés
Értelmes, hasznos válaszokat várok. Köszönöm!2016. ápr. 2. 21:50
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni hogy nekem egyre jobban tetszik, és így szeretném valahogyn kideríteni hogy énsem vagyok közömbös a számára:)
2016. ápr. 2. 21:54
3/5 A kérdező kommentje:
Pont az a baj, hogy nem merem megkérdezni nehogy tönkre tegyük a barátságunkat!
2016. ápr. 3. 08:59
4/5 anonim válasza:
Figyelj már, mikor leszel legközelebb itt ès itt? Tök jó lenne ha találkoznánk, szívesen megismernélek élőben is.
Élőben könnyebben ki tudod deríteni hogy hogyan viszonyul hozzád. Azzal biztos nem teszel tönkre semmit ha élőben beszélsz vele (hacsak nincs iszonyatos tájszólásod, de gondolom az nincs :D)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2016. ápr. 3. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!