Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini lányok miért ribizlisednek el?
A) mert lesz@rják őket a szüleik
B) Mert nem kaptak normális nevelést
C) Mert nincs egy rőskezű apjuk, hogy pofánverje őket ezért
D) Mert figyelemhiányosak
#4, na ez egy qrva jó kérdés, engem is érdekelne!
16F
4, aki páva, az buz1.
Nem érdekel, ki mit mond, én ezt vallom... legalább vehetnek magassarkút...
17/F
Az a probléma leginkább, hogy téged ilyen kérdések foglalkoztatnak. A válasz kit érdekel, ha mondjuk olyan dolgokkal is foglalkozhatsz, hogy hogy alakult ki az Univerzum. Illetve hogyan működik az emberi test a számítógép. Olyan etikai kérdésekkel foglalkozhatsz, amely mondjuk egy Dosztojevszkij műben kerül elő. Olvashatsz Kantot, vagy éppen tanulhatsz egy hangszeren.Vagy megtanulhatod, hogyan épül fel a matematika. Ennek ellenére minden második nap felteszi valaki ezt a kérdést.
Amúgy általánosságban, azért mivel a önbizalom hiány alakul ki bennük. Ez a mai oktatás és nevelés hibája. Illetve az interneten tapasztalt "én is olyan akarok lenni" jelenség.
Tanuld meg inkább az izomorfizmus kiterjesztési tételeket. Vagy olvass el egy könyvet .
#8.. Minek a fszomnak tanuljak a izomorfizmusról vagy olvassak mi? 😂😂😂
Amúgy köszi a válaszokat jöhet még😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!