Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy srác, aki már egy ideje tetszik, az egyik "probléma" viszont az,hogy eggyel alattam jár illetve egyikünk sem az a tipikus társasági ember, tehát mégcsak közös ismerőseink sincsenek.

Egy ideje azt vettem észre, hogy ha a folyosón megyünk a barátnőimmel,és mondok valamit, miközben ő a közelben van ( általában telefonozni szokott) akkor mindig felkapja a fejét, és egy-két másodpercig néz, aztán úgy csinál,mknt aki szimplán bambulna, pedig tudom,hogy engem néz, egyszerüen érzem magamon a tekintetét. Nem tudom, hogy mit kellene egy srácon megfigyelni, mik azok az árulkodó jelek, amiből egyszerűen leszűrhetném, hogy azért néz mert esetleg vali csoda okán tetszenék neki vagy... nem. 😂 Ha ez számít valamit, sokszor volt, hogy egyik barátnőnmel kint ültünk, és az említett srác egész szünetben mögöttünk állt, és párszor láttam oldalról, hogy néz, majd mikor megfordultam a telefonját kezdte nyomkodni.

A normális segítséget előre is megköszönöm, és bocsi az írásért.😥😘

2017. jan. 24. 22:06
 1/3 anonim válasza:

Nos. Ha egy fiu nez, az mar jo jel, plane, ha egy olyan fiu, aki nem egy tarsasagi leny. 2 okbol: 1, lehet felenk, igy nyilvan nem az a ramenos, szemezos fajta, de ebben a szituban nem tud nem rad nezni, v veled foglalkozni=bejossz neki. 2, ha nem jossz be neki, akkor egy nem ramenos fiu ertelem szeruen nem fog nezegetni, ha mar eleve is nehez neki, es ha nem jossz be, akkor meg mit nezzen?:D Szoval mivel nagy esellyel van eselyed( ;) ), akkor en aztmondom, ha legkozelebb kozel kerultok egymashoz, koszonj neki. Adj neki jeleket, h eszrevetted, mosolyogj ra. Hogy erre mit kapsz? Ez mar fiu fuggo..ha nem tarsasagi leny, zavarban lesz..ha tokosebb, elkezd dumalni.de en mindenkepp azt mondom, kezdemenyezz

17L

2017. jan. 25. 09:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Hat, ha neked is tetszik, akkor nincs vesziteni valod, odamesz, koszonsz neki, es megkerded, hgoy a napokban lenne-e kedve veled es baratjaiddal kimenni. Miutan kinnt voltatok egy ket alkalommal, valamennyire ellazultatok egymas kozt, akkor meglehet kerni, hogy van-e kedve, hogy vlamelyik nap mi lenne ha csak ketten menentek ki, es egy kozos programon reszt vennetek, alaltkert, mozi, uditozes, koncert, stb. Ha jol sul el, tetszik tovabbra is ez a ferfi neked, akkor megkerdezheted finoman, hogy akarna-e tobbet mint baratsag koztetek.

A felenkebb sracokkal igy kell kezdeni, mert lehetseges hogy tapasztalatlanok, es ilyenkor a termeszetuk felenkebb. De ha mar eleg jol megismernek eleg nyitottak, es eleg jo szereto ferfi valik belolluk, meg sokkal tobb onbizalmuk is lesz. Ha te fogod varni, hogy o lepjen hatarozottaban, akkor eleg sokaig fgosz varni, es sokszor lehet, hogy nem is lesz belolle semmi.

2017. jan. 25. 17:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, majd igyekszem valahogy közelebb kerülni hozzá.😊 Köszönöm!:)
2017. jan. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!