Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit mit csinálnátok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lányok ti mit csinálnátok?Ha egy srác aki régen tetszet nektek bevalja hogy tetszetek neki és nektek most van valakitek.2016. szept. 21. 19:15
1/4 anonim válasza:
Kültéri hősugárzók 13.990 Ft.
:oo
2/4 anonim válasza:
Ha már a régi srác itánt nem érzek semmit akkor semmit.
Ha pedig még mindig éreznék akkor nem jöttem volna össze mással:))
3/4 anonim válasza:
Hát gondolkodtam ezen a szituáción mert csak az kellett olyan hozzá hogy a másik bevallja hogy szeret...őszintén fogalmam sincs mit tettem volna.
4/4 anonim válasza:
Ha szereted a párod, akkor semmit. Ha érzel valamit a másik srác iránt, akkor mérlegelj magadban, ki iránt erősebb az érzelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!