Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Kezdem a storyt.Na szóval azzal kezdődött az egész hogy volt egy új fiú akivel tök jól összebarátkoztam az elején tetszett is, de nem akartam egy újabb idiótába belefutni ezért maradtam a barátzónánál és visszautasítottam őt. Azóta nem beszélünk, teljesen tönkre ment a barátságunk. De nekem nagyon hiányzik ez az egész és azthiszem hogy nem csak barátként tekintek rá de nem vagyok benne biztos. A kérdésem az lenne hogy ti mit csinálnátok a helyemben?
2016. szept. 10. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben elásnám magam.

Eleve azt feltételezni valakiről, hogy idióta, csak mert előtte kifogtál magadnak egy félnótást?

Én inkább hagynám, hogy legyen esélye normális barátokat meg barátnőt szereznie.

2016. szept. 10. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
azért ment oda mer érez irántad valamit, te meg elküldted mer féltél kapcsolatot csinálni..
2016. szept. 10. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Elfogadnám hogy ez van, vagy visszamásznák hozzá hogy sajnálom és nagyon szívesen lennék a barátnője

Mit választasz?

(Egyébként ha megismerted és láttad hogy nem idióta akkor miért gondoltad azt hogy "de nem akartam egy újabb idiótába belefutni ezért maradtam a barátzónánál és visszautasítottam őt" ha meg idióta volt akkor miért barátkoztál vele :O? )

2016. szept. 10. 14:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem beszéld meg vele
2016. szept. 10. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!