Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Kezdem a storyt.Na szóval azzal kezdődött az egész hogy volt egy új fiú akivel tök jól összebarátkoztam az elején tetszett is, de nem akartam egy újabb idiótába belefutni ezért maradtam a barátzónánál és visszautasítottam őt. Azóta nem beszélünk, teljesen tönkre ment a barátságunk. De nekem nagyon hiányzik ez az egész és azthiszem hogy nem csak barátként tekintek rá de nem vagyok benne biztos. A kérdésem az lenne hogy ti mit csinálnátok a helyemben?2016. szept. 10. 13:33
1/4 anonim válasza:
A helyedben elásnám magam.
Eleve azt feltételezni valakiről, hogy idióta, csak mert előtte kifogtál magadnak egy félnótást?
Én inkább hagynám, hogy legyen esélye normális barátokat meg barátnőt szereznie.
2/4 anonim válasza:
azért ment oda mer érez irántad valamit, te meg elküldted mer féltél kapcsolatot csinálni..
3/4 anonim válasza:
Elfogadnám hogy ez van, vagy visszamásznák hozzá hogy sajnálom és nagyon szívesen lennék a barátnője
Mit választasz?
(Egyébként ha megismerted és láttad hogy nem idióta akkor miért gondoltad azt hogy "de nem akartam egy újabb idiótába belefutni ezért maradtam a barátzónánál és visszautasítottam őt" ha meg idióta volt akkor miért barátkoztál vele :O? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!