Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lépett ki? :/

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lépett ki? :/

Figyelt kérdés

Az Anotalk-on beszélgettem egy fiúval,és nagyon jól elbeszélgettünk..De ő kilépett.

Nem volt szó semmi olyan témáról.

Nem értem..Miért lépett ki?:\

2017. jan. 23. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
mi ezt honnan tudjuk? kérdezd meg
2017. jan. 23. 17:46
 2/9 A kérdező kommentje:

Hogy kérdezzem meg?-.-

Több 1000ber járkál ott..:'DD

2017. jan. 23. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Közbe jött valami fontos dolog, vagy esetleg nem is érdekelted annyira valójában. Az is lehet, hogy csak megszakadt az internetkapcsolat. Ha tényleg jól elbeszélgettetek, és tudtok valami konkrét információt egymásról, akkor megpróbálhatsz írni az AnoTalk Facebook oldalára.
2017. jan. 23. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Elment a wifi
2017. jan. 23. 17:54
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

"Nem volt szó semmi olyan témáról. "

Ezért lépett ki. Ismerem a fajtájukat...

2017. jan. 23. 17:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Ahjj.De meg akarom találni:(((

Szerintem nem akart beszélni "olyan témáról".Nem olyannak tűnt:)

2017. jan. 23. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Anotalk? Nah azt se használtam még, a kérdésedre nem tudjuk a választ mert bármi szóba jöhet, szívroham, áramszünet, bomba, csengetett a postás és elesett a netkábelben ami kijött és elment a net vagy csak egyszerűen megunt téged :D
2017. jan. 23. 18:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Most miért mondasz ilyeneket?:(

Ez most nagyon szed.

2017. jan. 23. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Vond le a tanulságot, legközelebb ha szimpatikus emberre bukkansz, akkor átmentek olyan helyre ahol ha áramszünet is lesz utána is meg fog találni. Ha ilyeneket nem akarsz megadni akkor meg esetleg adj neki email címet.
2017. jan. 23. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!