Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a lányok, akiknek az intelligens fiúk tetszenek?
Ez annál komplikáltabb dolog, mint ahogy azt páran elképzelik. Nem úgy működik, hogy a lány listáján van 4 tulajdonság: intelligencia, vonzó külső, humor és kedvesség. Aztán, ha minimum háron pipa, akkor bejön a srác... Lehet, hogy minden klappol, a srác egy félisten, de ha hiányzik a kémia, akkor mindegy. Nekem is van olyan fiú haverom, aki okos, udvarias, vicces és helyes is, mégis közömbös számomra. Amikor valaki tetszik, akkor ott van valami megmagyarázhatatlan "plusz". Nekem fontos, hogy egy fiú intelligens legyen, azonos szinten legyünk. Ugyanakkor az, ha valaki intelligens, még nem feltétlen nyerő. A másik dolog pedig az, hogy, ha adott egy ismeretlen srác, akkor hiába okos vagy humoros, ha nem fog meg a külsejével, akkor nem is veszem észre, mint férfit. Persze ebbe is bele lehet kötni, hogy ez milyen felszínes már, de hidd el te se kezdenél ki egy olyan lánnyal, akihez képtelen vagy vonzódni, hiába 140-es az IQ-ja, kedves és vicces. És nem kell egy fiúnak Calvin Klein modellnek lennie ahhoz, hogy észre vegyem, elég, ha ott van az az előbb említett "plusz".
16/L
Nem olvastam el a valaszokat ugyhogy lehet hogy van ilyen valasz mar..
Es hol vannak azok a fiuk, akiknek a normalis, nem 100kg vakolatos lanyok tetszenek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!