Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok szocializalodni?

Figyelt kérdés
Regen nagyon tarsasagkedvelo voltam es imadtam ismerkedni. Aztan kozepsuli elott nehany uj osztalytarsammal ugy ereztem nagyon jo a kapcsolatunk. De kb. hatba szurtak. Naivan elhittem hogy tok jol el leszunk suliban meg hogy komoly a baratsagunk, de nagyjabol mindenkiben csalodtam. Kibeszeltek es tippeket gyartottak amivel le lehet razni. Depresszios voltam es pszichologushoz is jartam. Nyaron megismerkedtem egy lannyal es hihetetlenul joban lettunk. Mindent egyutt csinaltunk es eleinte bizalmatlan voltam vele aztan elhitette velem, hogy "orokke" mellettem lesz. Ezt akkor sem hittem el teljesen. Most mar nem is beszelunk. Teljesen elhidegultem az emberektol. Itthon olvasok nagyjabol minden szabad percemben es nem szeretek tarsasagokba menni. Ha megyek akkor sem erzem magam odavalonak, pedig senki sem szokott utalni ra, hogy nem akar a tarsasagomban lenni. Olyan ember lettem, akit csak akkor keresnek ha segiteni kell. Szeretnek ujra tarsassgokba maszkalni az idom nagy reszeben es ismerkedni, de keptelen vagyok lepni ez ugyben. Mit kene tennem?
2017. jan. 22. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Szeresd önmagad, mert minden ember különleges a maga módján, te is az vagy! Akik nem veszik észre, azok buták, és ők az értéktelenek, nem te.
2017. jan. 22. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Én utálom olyan embereket akik hátba szúrják a másikat. Nem értem miért jó ez nekik! Sajnálom hogy veled így kiszúrtak. Én nekem nem volt ennyire súlyos a helyzetem. Én csak szimplán utálom a középsulis osztálytársaimat mert genyóznak a náluk "gyengébbel". És én is szivesen megismerkednék egy új közösséggel.

17/F

2017. jan. 22. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj fel /r9k/-ra és szidd a normikat.
2017. jan. 22. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
ez nehéz ügy... valamilyen szinten hasonló cipőben járok. Vannak barátaim ugyan, de az egyik fele máshol él (meg még valaki, aki tényleg messze...). Kilencedik elején húdenagykirály voltam én is, lett egy csomó haver, meg minden, de nagyrészük már egyáltalán nem kedvel - és én sem őket. akik meg most vannak, sokszor elviselhetetlenek tudnak lenni. van, amikor egész nap sértegetnek, ordibálnak velem. máskor viszont elvagyunk, járkálunk a városban, stb., akkor egész kellemes minden. meg van ez, amikor itthon töltöm az egész hétvégét, most is csak elmentem boltba délután, aztán ennyi. barátnőről meg nem is álmodok inkább. (vagyis de, csak olyan zavaros a helyzet) Szóval nem nagyon találtam meg a társaságom. Pedig nyáron tök sokat jártam kocsmába, csak kiderült, hogy oda szinte csak szakiskolás segghülye prolik járnak, szóval inkább már csak berúgni mentem. sajnos ez egy elég álmos kisváros, ráadásul minden szempontból sivár is. azt tudom javasolni, hogy próbálj keresni egy másik társaságot. de szívesen beszélgetek veled én is.
2017. jan. 22. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!