Miért állítanak be olyan személynek, aki nem szeret szocializálódni, holott ők nem akarnak velem beszélgetni?
1
Mi lehet a gáz szerinted? Belül rendben vagyok azért, az értékek rendben vannak. Szeretek segíteni a bajba jutottakon, megértő vagyok, ha látom mellettem szenvednek, és is átérzem az ő helyzetüket. Szóval nem vagyok egy érzéketlen, aljas ember. Mégis mi lehet a gáz amiért kiközösítenek?
2
Mi lehet a baj velem szerinted? Mármint lehet, hogy nincs, csak ők kitalálnak valamit amiért kiközösíthetnek. Milyen okokból szokták kiközösíteni az embert?
Mert nem vagy közéjük való. Azért ne vedd magadra, mert ha a legprimitívebb emberek verődnek össze, akkor evidens, hogy a normális fog kiszorulni. A normálisak közül pedig a retardált.
Nekem ők debilnek tűnnek és gyerekesnek, gondolom nem illesz abba a közegbe. Ennyi az egész. Itt nem magadban kell keresni a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!