Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szocializálódni csak kocsmákba...

Szocializálódni csak kocsmákban lehet?

Figyelt kérdés
Tesóm elég népszerű, de a haverjaival nem jár sehova, nem csinálnak mást csak kocsmáznak heti többször is akár. Másnap persze korán kell kelni, és ilyen 12-1 körül ér haza hajnalban. Többnyire isznak... Szerinte csak így lehet haverokra szert tenni, szociális hálót építeni. Tőlem távol áll a piálás és kocsmázás (nem vagyok otthonülő, de a diszkó, kocsma nekem nem móka). Most úgy vagyok, hogy a haverjaim vagy külföldre költöztek, vagy kapcsolatban vannak és ilyenkor persze más haverok kilőve, így nullán állok. Szeretnék egy értlmes baráti kört kialakítani, de nem kocsmatúrázókból, diszkóhuszárokból. Van más útja szociális kapcsolatok kiépítésére?
2015. jan. 21. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont hogy nem.

Ha valakinek a szocializáció azzal egyenlő, hogy kocsmázik...

Az én definícióm szerint a barátság teljesen mást jelent. Arról nem is beszélve, hogy én azért annál többre vágyom szociálisan, mint hogy legyen kivel inni.

2015. jan. 21. 13:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát ez az én is....de van ilyen kapcsolat kialakítására megfelelő hely, ami nem kocsma vagy diszkó?
2015. jan. 21. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Ott csak alkoholistává válni lehet.

A kocsmai barátságok nagyon-nagyon messze állnak a valódi barátságtól.

2015. jan. 21. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Munkahely?suli? edzőterem? Vmi hobbin?

Vannak lehetőségek csak körül kell nézni :)

2015. jan. 21. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
nulla
2015. jan. 21. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!