Tényleg volt régen a kocsmákban az a bizonyos "csavart", amikor a pulton felgyülemlett maradék piát egy ronggyal feltörölve és azt kifacsarva tették pohárba nagyon olcsón?
Figyelt kérdés
És kérem, olyanok válaszoljanak, akik tudnak személyes sztorit erről, mert a "barátom barátjának a barátja hallotta"-típusú dolgok nem érdekelnek. Csak tudni akarom, hogy igaz volt-e ez, vagy csak városi legenda.2014. aug. 11. 18:49
1/7 anonim válasza:
Nálunk nagyon sok kocsma volt, de ilyenről nem hallottam.
De nem is lehetett ilyen. A pulton a pia nem gyülemlett fel, azt és az asztalokat is letörölték vizes ronggyal. De ha egy kocsmáros ezt tette , a vendégek biztos megverték.
3/7 anonim válasza:
nekünk volt kocsmánk,de ilyen nem volt,
-néha ,a fiatalok hulyeségből megkérdezték a jó régi mosogatóvizet látva,hogy abból mennyiért kaphatnának egy decit,de ez is csak vicckülődésből ment,
4/7 A kérdező kommentje:
Nem hallottátok még ezt a városi legendát? Én temérdek helyről hallottam már, sőt, külföldön sem ismeretlen.
2014. aug. 11. 20:02
5/7 anonim válasza:
Ja, meg "piszkos pohárban", mi? Ez csak városi legenda.
Olyan viszont van, hogy a sörcsap alatti tálca tartalmát is kicsapolják. Vagyis minden, ami túlcsordul a poháron és összegyűlik a tálcában, azt is simán felszolgálják.
6/7 mustafa33 válasza:
Hogyne, ez az "aszatli" bor. :-)
7/7 anonim válasza:
Nekem konkrétan kocsmáros ismerősöm mesélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!