Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mi a velemenyetek azokrol a csajokrol akik ezt a sportot uzik?
Kiskorom ota rendszeresen lovagolok. Fiuk, mi a velemenyetek a lovas lanyokrol, errol a sportrol?
kort is lecci
16/l
nem általánosítom be a lovas embereket inkább, mert én egyet ismerek, de az nem volt valami szimpatikus. Nem lehet így beskatulyázni, hogy lovagolsz, akkor te ilyen meg olyan ember vagy.:D Tehát mondhatni nem sokat számít a dolog, hogy űzöd-e vagy nem.
Az én lányismerősömnek pl feltűnési viszketegsége volt, és kicsit amolyan önérdekű volt, hogy finoman fogalmazzak:) (azért beszélek múlt időben róla, mert már nem találkozunk)
3-as ez egyből lejött xD
kérdezőnek: Semmi véleményem nincs :D Ugyan olyan mintha röpiznél vagy fociznál :'D
Én is lovagolok és egy fiúval azért szakítottunk mert "jobban szeretem a lovakat,mint Őt" , "érdekes,hogy mindig akkor van edzésem mikor találkozhatnánk" amúgy vele heti 5-6szor találkoztam edzés pedig 2-3 ,de mindegy 😁
L
Amióta lovagolok szinte csak a lovas lányok érdekelnek. Előtte ugye nem voltak a környezetemben de amióta űzöm sok jó barátra leltem a lovardában talán mert azonnal megvan a közös érdeklődés. :) Gondolok itt azokra akikben látható az elhivatottság és szívből szeretik a lovakat, a lovaglást.
Szerintem a lovas szerkó meg szexy a csajokon de kinek a pap kinek a paplan! :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!