Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erősen dobnád meg hógolyóval azt az illetőt, aki tetszik neked? Neked tetszene ilyen kapcsolatkezdés?
Figyelt kérdés
2017. jan. 22. 15:30
11/16 anonim válasza:
Visszadobnék egy adagot a hólapáttal.
Na jó nem, de nem lenne jó indítás, ha fejemhez vágna egy hógolyót... Volt olyan "haverom" aki hobbi szinten szórakozott azzal, hogy mások mögé sunnyogott és egy szép tarkóncsapással köszöntötte őket.
Mondanom sem kell, nem volt népszerű. Ez még az oviban is kínos viselkedés.
13/16 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=uCGM7ccO9jw
Kidobnám az agyát hógolyóval! X)
14/16 anonim válasza:
Féltégla maggal, izomból, bal szemen.
30/f
15/16 anonim válasza:
Körbelendülnék, mint Pars Krisztián a kalapáccsal.
16/16 anonim válasza:
Valaki le fog pontozni, látom.
Én nem örülnék neki. Egyszer megdobott suliban, még régen, egy srác, fejbe, akkorát lekevertem neki, hogy a másodikat a föld adta. Aztán rádobtam egy adag hógolyót.
Velem nem lehet szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!