Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Qwert11111 kérdése:
Most szakított a barátjával a lány, aki nagyon tetszik nekem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Eddig egy bulizó helyen találkoztunk akkor még nem beszéltünk,
azóta eltelt pár hónap,aztán az egyik barátnője mondta hogy nemrég lett vége a 4 éves kapcsolatának na az után
volt egy kisebb házibuli nem rég , és hát nagyon jól evoltunk ,
elbeszélgettünk , elhülyéskedtünk, és mikor kint voltunk a hidegbe egy idő után megtörtént a csók,
de mondta hogy most nem szeretne kapcsolatot,
és arra lennék kíváncsi ti mit gondoltok meddig tarthat az ex elfelejtése , sokan mondták vagy adjak teret/legyek mellette
NAGYON tetszik nekem és nagyon megfogott.. valamit tudnátok tanácsolni vagy hozzáfűzni? :/
19/F (ő 18)
2017. jan. 18. 22:02
1/9 anonim válasza:
Kerüld el a volt barátját, mert megtapossa a fejed. :D
2/9 anonim válasza:
Hát figyelj én ettől személyesen falra mászok mikor valaki ezzel jön, hogy most nem szeretne komoly kapcsolatot. Persze akkor ha ezt egy olyan lány mondja akivel én többet akarnék mint szex. Előbb utóbb amúgy abbahagyják ezt a nyávogást de szerintem 1-2 hónapnak minimum el kell telnie addig meg ne add meg magad neki, inkább ő fusson utánad mint te utána. Ne erőltesd rá magad mert akkor más farkalópajtit keres.
3/9 anonim válasza:
Szerintem sokan meg attól másznak falra, ha kilépnek egy 4 éves kapcsolatból és már egyből ott lenne a következő jelentkező, aki tukmálná magát rá. Gondolom túl vagy már 1-2 ilyen hosszúságú párkapcsolaton és van lövésed arról, hogy utána pont nem arra vágyik az ember, hogy újra együtt legyen valakivel.
4/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy a "most nem akarok kapcsolatot" csak hárítás-e, vagy tényleg korainak érzi. Bár ha veled smárolt, akkor annyira azért már nem siratja az exét, és lehet, hogy hamarosan már egy kandúrral az oldalán fog vigasztalódni. Ilyenkor nehéz jól cselekedni, mert ha mindig mellette vagy, akkor azt nyomulásnak vagy hízelgésnek veheti, viszont ha meg nem foglalkozol vele, akkor azt gondolhatja, hogy nem érdeklődsz iránta, és közben mások is bevágódhatnak nála. Szerintem ne tapadj rá, beszélgessetek, aztán majd kiderül.
5/9 A kérdező kommentje:
22:16 nem vagyok hülye tudom hogy nem megy minden egyszerűen , csak kattogok a dolgon és alig várom már hogy történjen valami.. tudom hogy nem lehet egyből átszállni a másikra.
2017. jan. 18. 22:27
6/9 anonim válasza:
jólvan 3-as de akkor mond már el, hogyha szembejön vele élete szerelme a nyomorék 4 éves kapcsolat után 2 héttel akkor azt most szépen elhajtja mert "brühühü 4 év jaj nem megy még" ... Szánalom
7/9 anonim válasza:
Tapasztalt lehetsz a témában. Mennyi volt eddig a leghosszabb kapcsolatod? 3 hónap? Akiben van némi értelem és benne volt érzelmileg abban a 4 évben, az nem fog 2 hét múlva "életem szerelmét" látni minden jött-mentben. Nem vicc az, hogy meg kell gyászolni egy kapcsolatot, függetlenül attól, hogy ki volt a szakító fél, mert ha elmarad ez a folyamat, akkor az a következő rovására megy.
8/9 anonim válasza:
#7: De ha a csaj simán smárolt a kérdezővel, akkor szerintem annyira nem gyászol.
9/9 A kérdező kommentje:
hát ja :/ csak össze vagyok zavarodva , nemtudom mit tegyek..
2017. jan. 19. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!