Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majz kérdése:
Haver exe tabu?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Osztálytarsam 2 evig szenvedet egy csajjal (ezt vegig kovetem) majd miután ossze jottek a srac elcseszte es 2 honapig tartot a kapcsolat. Én kozben a lanyal tok joba lettem es o is nagyon bir engem, mindig mondja h fussunk ossze kávézni vagy vmi. De kicsit parazok mivel a haverom csaja volt es ha felszednem full ideg lenne. (3 honapja szakitotak mar, es mind3 egy suliba jarunk)2017. jan. 15. 20:32
1/4 A kérdező kommentje:
Kerdes lemaradt xd Az h felszedjem a lányt? Vagy inkább hagyam?:)
2017. jan. 15. 20:40
2/4 anonim válasza:
Számomra tabu! Ha fordított eset lenne, én nagyon nem örülnék ennek, de azt mondanám, hogy nyugodtan próbálják meg.
3/4 anonim válasza:
Eleg nagy szemet lennel ha osszejonnel vele...ugyanigy jartam en is egy hozzad hasonlo haverral...
4/4 anonim válasza:
Ne! Haver hiába lehet már túl rajta, akkor is ha összejönnél vele leplezetten valahol haragudna. Hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!