Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire furcsa ha vagy 10 évvel öregebbek jönnek be? Lehet hogy anyakomplexusom van?
Figyelt kérdés
Nem rég egyre többet gondolkodtam azon hogy mennyivel jobb lenne egy sokkal idősebb nővel összejönni csak hát még csak 14 éves vagyok ebből következtettem arra hogy anyakomplexusom van pedig anyukámmal nagyon jó kapcsolatom van.2017. jan. 14. 09:59
2/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy anyakomplexusod van, nővérem 28 éves a barátja 21, tökéletesen kijönnek egymással, a srácnak nincs ilyen problémája. Persze, azért ilyen korban ez a 7 év korkülönbség lehet nem is olyan nagy.
3/3 anonim válasza:
24 évesek, szerintem kb minden 14 éves így van vele, de mindegy...
Ha 40 körüliek jönnek be és velük is tudsz csak komolykapcsolatot kialakítani, akkor van anyakomplexusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!