Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félcigány-Magyar párkapcsolat, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok,idén érettségizek.Ugye itthon lakok MÉG.Na de nem ez a lényeg,van 1 lány,aki csak félig cigány,NAGYON kicsit meglátszik rajta,de nagyon okos,muvelt,higenikus,ha nem a borszinet neznenk,nem is lehetne észrevenni hogy az,még a neve se cigányos.Mindegy,anyámék rasszisták,testvérem is,aki idősebb nálam. És tudják hogy ezzel a lánnyal szoktam beszélgetni,de azt mondták hogyha olyan kapcsolatba keveredek vele,akkor mehetek el itthonról,mert hogy neem lehetek vele együtt,mert cigány..NEm értem miért tiltják meg,nem tudták megmagyarázni,csak kiabáltak hogy nem fogják megmagyarázni.TI mit tennétek a helyembe? Amugy már beleszerettem a lányba teljesen. Szerintem 19 évesen az kéne,hogy legyen a barátnőm,akit én akarok..2017. jan. 11. 23:15
3/4 anonim válasza:
Majd megtudod, csak vedd feleségül
4/4 anonim válasza:
Igaza van a szüleidnek abban, hogy ne randevúzz és járj cigányokkal. De azt, hogy kidobnak otthonról ha ezt megteszed, az már a szüleidnek a hozzá nem értése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!