Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetem rajta túl magam?
Sziasztok!
Volt nekem egy fiúbarátom akivel nem jártunk,de aztán lassacskán elhittem,hogy tényleg szeret,a többi fiú is azt mondta tetszem neki...bele is éltem magam,de ő más lányba szeretett bele... Azóta ha ránézek görcsbe rándul a gyomrom,elkezdek remegni és nem tudok a szemébe nézni... Nem akarom tönkretenni a kapcsolatát. Ez mist nem egy olyan kérdés,hogy hogyan hívjam fel magamra a figyelmét,hogyan szerezzem vissza. Én örülök ha ő boldog,de ez nem állapot,hogy folyton csak sírok... Hogyan tegyem rajta túl magam?
Negatív hozzászólók kerüljenek!
Előre is nagyon szépen köszönöm minden kedves válaszolónak!
17/L
Szia!
Tudom,elfognak küldeni a p*csba engem, mert közhely, mindenki ezt mondja stb... de tudod tényleg, az élet túl rövid ahhoz, hogy elakadj egy ilyen miatt. Nem tudhatjuk mennyi idő adatott, ne vesztegesd egy ilyen ,,kudarcra" az értékes időd. Lépj tovább! Előre! Annyi szép van még, annyi fiú, ne bánkódj, inkább járj nyitott szemmel, pozitívan! Hidd el, hogy egyből észre fogsz venni mást, olyan dolgokat amiket eddig nem. S mindenképp poztivív barátokkal vedd körül magad, ők tudnak igazán támogatni, mert a negatív emberek a legnagyobb lélek gyilkosok, hátráltatnak csak.
Sikerülni fog, e felől semmi kétség! :)
Egy 23 éves srác,
Köszönöm!
Ezzel nem us tudjátok mennyit segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!