Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy most ennyire utál és rám se tud nézni?
Figyelt kérdés
4 éve nagyon jóba lettem az egyik fiú évfolyamtársammal, sokat lógtunk együtt társosággal. Nagyon tetszett akkoriban, aztán sose volt semmi, és utána el is távolodtunk,köszönőviszonyba voltunk. Kb 2 éve az egyik legjobb barátnőmmel lettek nagyon jóba, jó barátok lettek de a barátnőm azthitte ez több és nagyon tetszett neki ez a fiú,de ő lekoptatta,mert nem akart többet,utána ők is csak köszönőviszonyba voltak,de a barátnőm sokáig nemtudott továbblépni, kb tavaly sikerült neki. 1 hónapja megint találkoztam ezzel a fiúval, bulikba beszélgettünk sokat, és tökre előjöttek a régi dolgok és olyan volt mint régen. Sokat nosztalgiáztunk meg beszélgettünk, és lefeküdtünk. Nyilván megbántam, meg tudom nem kellett volna, de a barátnőm olyan mód kiakadt, hogy aztmondta sose fogja megbocsájtani és hogy undorodik tőlem.. Ez jogos? Mármint oké,hogy sokáig bejött neki a csavó de nem volt köztük soha semmi....és nekem régebben tetszett mint neki.... nyilván lehet nem voltam annyira oda érte mint ő, de ő is már kb egy éve továbblépett...azóta barátja is volt...legalábbis azthittem továbblépett..2017. jan. 10. 09:41
1/4 Chopen 

válasza:

Nem jogos, ha azt állítja, hogy tovább lépett, akkor ne hisztizzen.
2/4 anonim 

válasza:

Nincs igaza. Ha őszinte lett volna és nem mondta volna, hogy továbblépett, akkor valószínűleg te sem csinálsz ilyet.
3/4 A kérdező kommentje:
De mégis nagyon bűntudatom van...lehet, hogy továbblépett, de attól még valamikor szerelmes volt belé és tényleg olyan mintha hátba szúrtam volna. :(
2017. jan. 10. 11:38
4/4 anonim 

válasza:

Hát elég fura a reakciója, ha már van barátja.
Persze értem, hogy rosszul esik neki. Főleg így, hogy nem is jársz ezzel a fiúval, csak egy szexre kellett. Erre biztosan találtál volna mást is. Én tuti nem feküdnék le olyannal, akiről tudom, hogy a barátnőm nagy álma.
De azért szerintem ideje lenne már túllépnie. Sok idő eltelt és neki van is már párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!