Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar rám nézni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar rám nézni?

Figyelt kérdés
Egy helyen dolgoztunk, jól kijöttünk, sajnos haza kellett költöznie. Nem rég visszajött egy napra, úgy volt h egy ismerősöm jön vele, akinek oda kellett adnom valamit, de végül kiderült, hogy változott a terv, így mondta, hogy kísérjem el és majd ott odaadom neki. Ők amúgy mentek iszogatni hívtak engem is, egész este és az ismerősömhöz vezető úton rám sem nézett. Egész úton csak mesélt, nem szokott ilyet, mindig érdeklődött. Furcsa volt ez az egész azok után, hogy úgy köszönt el, hogy jó legyek és vigyázzak magamra és majd találkozunk valamikor.
2016. okt. 17. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
félt
2016. okt. 17. 21:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Mitől?
2016. okt. 17. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
lány vagy?
2016. okt. 17. 21:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, bocsi ezt lehagytam
2016. okt. 17. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Milliónyi oka lehet a dolognak. Ha egy lány nem néz rád, az tényleg fura, mert a lányok nagyon sokat olvasnak a testbeszédből, ha kíváncsiak az adott illetőre. Egy fiúnál viszont milliónyi oka lehet tényleg. Ha önfeledten tudott mesélni neked, akkor az szerintem elég jó dolog, de ha úgy van akkor simán vágj közbe, tereld magadra a szót stb. Így rád fog nézni. És látni fogod rajta, hogy mit érez amikor rólad van szó.:D
2016. okt. 17. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:
De eddig mindig rám nézett, ha beszélgettünk, hagyott szóhoz jutni nem volt szükség arra, hogy közbe vágjak. Nem értem mi történt azóta. De ha te úgy gondolod, hogy jó jel, hogy ennyit mesélt, akkor elhiszem és köszi a választ. Egyébként fiú vagy?
2016. okt. 17. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:
igen fiú vagyok:D
2016. okt. 17. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!