Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos hogy szólok ezért a barátomnak?
Sziasztok, kicsit kellemetlen de vmiért szólnom kéne a barátomnak. lassan pár hónap és 2 éve leszünk együtt, és megint itt a karácsony. Tavaly is az volt hogy 24.e után mentünk át egymás családjaihoz és az a vicc, hogy én illedelemből vittem a nagyszüleinek is, meg a szüleinek kis ajándékot (bonbon, sütemény, ital), mint kedves kis gesztus, és ők is adtak vissza meglepetést. A szüleim is adtak a barátomnak ajándékot, de húsvétra is adtak, szülinapjára is stb. pláne a barátom is sokat van nálunk mindig rendesen megetetjük de ő sose gondol arra hogy a szüleimnek adjon vmit. Tavaly karácsonykor semmit se hozott és annyira kellemetlenül éreztem magam, ő nem is modtah bocsi elfelejtettem vagy bármi, vmi kamu szöveggel magyaráztam ki a szüleimnek, hogy a barátom úton volt nem volt ideje hozni stb. Azért is volt kellemetlen, mert nővérem barátja meg tök udvarias, ő hozott a szüleinknek ajándékot, még nekem is, meg ha anyukám névnapja van akkor is stb. de a barátom soha nem hoz semmit, és én a barátom anyukájának ha van szülinapja vittem ajándékot vagy bármi,de a barátom forditva nem csinálja ezt. És szerintem most se gondol arra h kéne adnia bármit a szüleimnek(bár én érezném kínosan magam a helyébe h ő kap mindig szülinapra, mikulásra stb. ajándékot). De nem nagy dologra gondoltam legalább egy bonbon. Ráadásul az ő családjuk jobban is állnak anyagilag meg a barátom is dolgozik tehát nem az h nem lenne rá pénz. De ezt olyan illetlennek tartom. Rákérdezzek vagy szóljak h tervez e vmit hozni?
21L ő 22F
Megertem h neked ez kellemetlen es telleg illene ajandekot hoznia ugyh kedvesen azer jelezd fele h kene valami bonbon anyukadnak apukadnak meg valami bor v ilyesmi
Ha meg ezen kiakadna esetleg akkor az tapintatlansag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!