Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos hogy szólok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos hogy szólok ezért a barátomnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, kicsit kellemetlen de vmiért szólnom kéne a barátomnak. lassan pár hónap és 2 éve leszünk együtt, és megint itt a karácsony. Tavaly is az volt hogy 24.e után mentünk át egymás családjaihoz és az a vicc, hogy én illedelemből vittem a nagyszüleinek is, meg a szüleinek kis ajándékot (bonbon, sütemény, ital), mint kedves kis gesztus, és ők is adtak vissza meglepetést. A szüleim is adtak a barátomnak ajándékot, de húsvétra is adtak, szülinapjára is stb. pláne a barátom is sokat van nálunk mindig rendesen megetetjük de ő sose gondol arra hogy a szüleimnek adjon vmit. Tavaly karácsonykor semmit se hozott és annyira kellemetlenül éreztem magam, ő nem is modtah bocsi elfelejtettem vagy bármi, vmi kamu szöveggel magyaráztam ki a szüleimnek, hogy a barátom úton volt nem volt ideje hozni stb. Azért is volt kellemetlen, mert nővérem barátja meg tök udvarias, ő hozott a szüleinknek ajándékot, még nekem is, meg ha anyukám névnapja van akkor is stb. de a barátom soha nem hoz semmit, és én a barátom anyukájának ha van szülinapja vittem ajándékot vagy bármi,de a barátom forditva nem csinálja ezt. És szerintem most se gondol arra h kéne adnia bármit a szüleimnek(bár én érezném kínosan magam a helyébe h ő kap mindig szülinapra, mikulásra stb. ajándékot). De nem nagy dologra gondoltam legalább egy bonbon. Ráadásul az ő családjuk jobban is állnak anyagilag meg a barátom is dolgozik tehát nem az h nem lenne rá pénz. De ezt olyan illetlennek tartom. Rákérdezzek vagy szóljak h tervez e vmit hozni?

21L ő 22F

2016. dec. 17. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá úgy hogy "idén vegyünk egymás szüleinek ajándékot?" szerintem így a legkevésbé kellemetlen
2016. dec. 17. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is szólj rá .
2016. dec. 17. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ekkora ősparazstot kár tartani, aki még ennyit se képes megtenni azért akit elméletben "szeret" akkor el lehet képzelni, milyen csodás ember. Egyébként nem kel kerülgetni, nyugodtan mondd meg, hogy változtasson a hozzáláásán, mert ez így ciki és tiszteletlen.
2016. dec. 17. 09:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Megertem h neked ez kellemetlen es telleg illene ajandekot hoznia ugyh kedvesen azer jelezd fele h kene valami bonbon anyukadnak apukadnak meg valami bor v ilyesmi

Ha meg ezen kiakadna esetleg akkor az tapintatlansag..

2016. dec. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!