Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene nekem ezt elmagyarázni?
Figyelt kérdés
Egy valamit nem tudok megérteni. A lényeg az, hogy tavaly volt egybsrác akivel több volt köztünk mint barátság. Csak sajnos nem volt alkalom arra hogy találkoztunk mert mind a ketten nagyon messze lakunk egymástól. Később ugy alakultak a dolgok hogy neki lett barátnője. Nehezen tudtam elengedni de végül sikerült. Lezártam magamban a dolgot és ki is szerettem belőle. Nem tudtam már rá úgy tekinteni rá mint azelött. Késöbbnekem is lett barátom. Egy ideig még próbáltam vele kedves lenni amolyan bájvigyorral. Ezt meguntam és ott hagytam. Igy egy ideig nyugi volt. Aztán megint hirtelek a képbe ugrott. Majd megint semmi. Eltelt egy lát hónap és újra. De most annyira mint még eddig sose. Amit még igy érdemes tudni hogy ügye mi egy kiránduláson ismerkedtünk meg. Miután hazajöttünk a nap 55%-át átbeszéltük. Mindig terveztük hogy találkozunk csak sose jött össze. Végül igy pár honap utan közölte velem hogy barátnője van. Ügye eltelt egy pár honap és ősszejöttem valakivel akivel sokkal jobban megvagyunk és felhőtlen a kapcsolatunk. Hogy nekik milyen lehet a kapcsolatuk azt nem tudom de annyiba biztos vagyok hogy a facebookon. Nem értem ezt az egészet és szeretném megérteni.2017. jan. 6. 19:10
1/7 anonim válasza:
Aha. Hát bocsika de csincsilla legyek ha ebből a szövegből értettem valamit.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz velük. Neked is van barátod, neki is van barátnője, ennyi.
3/7 anonim válasza:
Nyelvtant nem tanítanak nálatok, vagy mi?
4/7 anonim válasza:
És ezt nekem segítene valaki megérteni?
Tolmácsot kérek.
5/7 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ha nem jött össze álmaid hercegével a távolság miatt akkor beéred egy másik sráccal, de az a tudat, hogy neki van barátnője nem hagy nyugodni.
6/7 anonim válasza:
Hát leonetta megértette. Lehet tőle kellene kérni nekem is. Mert nem vagyok szellmi fogyatékos,de egy kukott nem értettem, h most akkor mi is a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!