Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú sokat néz, az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú sokat néz, az rosszat jelent vagy jót?

Figyelt kérdés

Tudom fura kérdés, de van egy srác az osztályban aki majdnem év elejétől kezdve néz. És nem jön oda hozzám, meg semmi, csak ül a helyén és néz. Ránézek, és néz. (Nincsen benne szóismétlés :D) De nem hiszem, hogy azért néz(4.), mert tetszek neki, mert egyébként nem vagyok szép, hanem inkább csúnya, meg akkor egyébként is odajött volna hozzám szerintem.

Aki normális választ ír, annak megy a zöld kéz. :)

2017. jan. 5. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel neki, csak nem mer téged megszólítani :) Azt várja hogy te menj oda hozzá és szólítsd meg. Van ilyen :D

Szerintem ne becsüld alá magad, biztosan szép vagy :)

2017. jan. 5. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Hát attol függ hogyan néz. Ha "hogynézemáki"-ül néz, akkor gondolom azért néz mert nem tetszel neki, ha meg ugy néz mintha bejönnél neki, akkor bejössz neki. Meg ha nem mer odamenni akkor nincs benne semmi férfiasság.
2017. jan. 5. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Előző, tini korban a legtöbben álcázzák a tekintetüket a másik nem felé. A "hogynézemáki" tekintet sokszor épp az ellentétét jelenti.

Egyébként, kedves kérdező, légyszi használd itt a keresőt, mert szinte naponta kiírja ezt a kérdést más is. Keres rá, dögivel találsz ilyenre válaszokat.

Amúgy meg hajrá, te vagy y csaj, neked van könnyebb dolgod. Adj neki jeleket; a középkorban pl "véletlenül" elejtette a hölgy a keszkenőjét a kiszemeltje előtt. Legyél kreatív, adj jeleket annak a fiúnak, akire kíváncsi vagy. Más szóval jó értelemben véve provokáld ki, hogy kezdeményezzen. Csak ne ijeszd el, ugyanis ha egy lány pl bunkónak mutatja magát csak azért, h felhívja magára a figyelmet, azt nem minden fiú kedveli, és/vagy félreértheti.

Az meg h saját magad csúnyának hiszed, nem mérvadó. A szépség sokszor szubjektív, biztos van fiú, akinek tetszel.

(Még egy javaslat: sose fesd magad! A nők többségének butasága ez. Azt hiszik, mintha attól szebbé válnának, holott csúnyábbak attól, mert a festés természetellenes (bár akadnak férfiak, akiknek bejön, mert ez is némileg szubjektív, de gondold végig, hogy természetellenes akarsz-e lenni??). A festés színművészethez oké, meg Halloween_ra, de nem szépítkezésre.)

2017. jan. 5. 21:25
 4/6 Colix ***** válasza:
de ha osztálytársad akkor mért nem beszéltek, osztályban szerintem nem gáz ha a lány kezdi a beszélgetést. köss bele nyugodtan :)
2017. jan. 6. 10:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Nem mosolyogva néz hanem olyan full komolyan, de mikor néha beszélünk akkor mosolyog mindig. :D Majd próbálkozok jeleket adni :D
2017. jan. 7. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem bejössz neki... Főleg ha fapofával néz, mivel inkább el akarja titkolni az érzéseit;)

Hajrá:))

2017. jan. 8. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!