Jelenthet bármi rosszat, ha az én babám nem mozog olyan sokat és olyan intenzíven?
A magzati mozgás sok mindentől függ. Függ pl. a lepényed érettségétől, a magzatvized mennyiségétől, a testfelépítésedtől (pl. vastag hasfalon nem látszik hullámzás). És attól is, hogy farfekvéses vagy fejvégű-e a fekvése a magzatnak.
A barátnőm magzata lassú volt, kevés mozgással. Az enyém folyton mozgott, egész nap tombolt, éjjel aludt. Aztán, a babáink ugyanolyan kis nyugisak:)
Hát remélem én is, hogy nem jelent rosszat, ugyanis az én második fiam ugyanilyen nyugis:-)
Teljesen más, mint az első fiam! Ennél a terhességnél viszont meslőfali lepényem van, elsőnél hátsófali volt, talán ez számít?!
Nincs vastag hasfalam. Az uhk szerint minden rendben!
31 hetes vagyok.
2-es vagyok.
Az enyém is megszületett 05.08-án és vele is minden ok nagyon nyugis baba idekint is:-)
Gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!