Ha csökkennek a tüneteim (kevesebb pisilés, nem annyira feszül a mell) az rosszat jelent? Megvannak, csak nem olyan intenzíven, mint a menszi kimaradásakor.
Figyelt kérdés
ápr. 2án volt az utolsó menszim, tegnap voltam dokinál, szerinte 4 hetes és 4 napos vagyok.2009. máj. 12. 13:44
1/5 anonim válasza:
nincs baj amig nem görcsölsz és vérzel. a tünetek egy idő után enyhülnek aztán más tünetek fognak jönni. derékfájás, nyilalások.
2/5 anonim válasza:
Nem feltétlen!
Nálam sajnos, ha visszagondolok azért egyhültek a tünetek, mert baj lett.
3/5 anonim válasza:
Nekem egyik terhességemnél sem volt különösebb jele (a mensi elmaradásán kívül), hogy terhes lennék. Kb a 6.hét körül jöttek az első tünetek, de ezek is mindig változóan.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor csak reménykedhetek, hogy minden ok lesz és rendben megmarad a baba. :)
2009. máj. 12. 13:53
5/5 anonim válasza:
Nálam is sajnos nagyon picit csökkentek a tünetek,mint kiderült nem maradhat meg a baba! De ez nem feltétlenül van így! Majd később is jöhetnek,de örülj ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!