Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem volt barátnőm még eddig,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt barátnőm még eddig, de miért érzem úgy hogy nem is nagyon kell?

Figyelt kérdés

Ha megnézem elég elfoglalt vagyok, és valahogy nagyon ritkán van az-az idő, amikor én annyira nagyon akarnék, amikor kanos vagyok (akinél nem így van az meleg!)az éppolyan hogy jó lenne, vagy ha csak kéne valaki épen mert olyan hangulatom van, de annyira elmerülök dolgokba, meg elfoglalom magam hogy nagyrészt igénylem is a magányt.

Lassan 18/f

2017. jan. 5. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Még nem érdeklődsz kelléképpen a másik nem iránt és van annyi elfoglaltságod, hogy ne is kezdj el aggódni ezen a témán, de később úgyis érdeklődni fogsz majd.
2017. jan. 5. 19:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Volt már nekem, nagy szerelmem, meg fájó szív, meg valahol egy bizonyos lány aki nem jött össze örökké a szívembe lesz, meg nem lenne baj ha lenne, de elfoglalt vagyok, meg kb. félek ismerkedni, bár ez így nem teljesen igaz, mert bárkivel szóba állok:D, de valahogy olyan jó egyedül annak ellenére hogy társas lények vagyunk :'D
2017. jan. 5. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a meleg is kanosak. Téged viszont nehéz megérteni, értve ezalatt az írási stílusodat.

Az természetes, hogy szükséged van egyedüllétre, ez általános emberi vonás.

Van, akinek annyira kell, hogy nem lép kapcsolatba, ritka, de van ilyen.

Hogy veled mi lesz a jövőben, azt nem tudhatom. Mindenesetre ha most nem igényled, felesleges erőltetni. Majd kialakul.

2017. jan. 5. 19:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, valóban érdekesen írok, néhány sornak versben lenne a helye, de sok minden van amit nem fogunk megérteni soha :o
2017. jan. 5. 19:54
 5/5 anonim válasza:
Én is ugyanilyen vagyok. Szerintem nagyon hasonlít a személyiségünk. 19f.
2017. jan. 16. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!