Miért csak eddig érzem a parfüm illatát?
Figyelt kérdés
Nem költök több 10 ezreket parfümre, egy Mex Black-et használok, de elég hamar elillan az illata. Valóban rövid ideig érezni, vagy csak keveset fújok magamra? Hova fújjam, hogy tovább lehessen érezni az illatát? F/242016. dec. 19. 13:51
1/7 anonim válasza:
Vagy hamisított parfümöt veszel olcsón, és annak tényleg hamar elmegy az illata.
2/7 anonim válasza:
Szerintem csak megszokod az illatát és te nem érzed, én megszoktam kérdezni a barátnőimet mikor nem érzem magamon és elvileg ők érzik már egy/két méter távolról is.
3/7 anonim válasza:
Ha másnap reggel sem érzed a ruhádon akkor tényleg elillan.
4/7 anonim válasza:
A Mexx elég gagyi, 1-2-3 órát bír, többet nem. Próbáld ruhára fújni. Olcsón is lehet találni jókat, csak nehéz. Semmi esetre sem a dm-ben vagy a Rossmannban, mert ott csak vackokat kapni aranyáron (remélem akciósan vetted :p). Ki kell előre próbálni, akkor tudod hogy mennyi a tartóssága. Ha online veszed meg, általában jóval olcsóbb.
5/7 A kérdező kommentje:
Müllerben vettem a 75ml volt 3500 Ft (Fekete Pénteken). Tudtok konkrét márkát javasolni?
2016. dec. 19. 14:32
6/7 anonim válasza:
Hát legalább akkor nem volt drága. 10.000 alatt legyen mondjuk
Bvlgari Man in Black
Montblanc Legend
7/7 anonim válasza:
Zara se veszes, ar ertek aranyban tokeletes👌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!