Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzem ugy hogy nem jol smarolok? 19f
Figyelt kérdés
Nem egy lannyal smaroltam mar, nem 1x, es hiaba dicsertek mar meg hogy milyen ugyes vagyok, en ugy erzem bena vagyok benne.
A masik fel nem tehet rola, az egyik lany tuti jol smarol, mivel eleg sok fiuval is kavar, es o is megdicsert.
Miert van ez?
Emiatt nem is nagyon szeretek smarolni :/
2017. jan. 4. 02:22
1/4 Bekecs Béla válasza:
Az a gáz, hogy te 19 évesen ezen gondolkozol.
2/4 anonim válasza:
Mert csak úgy csinálod, érzelem és szerelem nélkül.
4/4 anonim válasza:
Írd be youtubeba hogy "how to kiss", van pár róla videó, azok alapján el tudod dönteni hogy mennyire jól csinálod, meg talán ötleteket is kaphatsz hogy hogy csináld még jobban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!