Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most riancnak erzem magam....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most riancnak erzem magam. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Osszesen ketszer csinaltam olyat h buli heveben valakivel csokoloztam es az a baj h mind2 barati tarsasagbol volt. Sz**rul erzem magam miatta es gondolom azert tehettem is volna ellene. Egyikojukkel se lett semmi. Igazabol meg tul naiv voltam. Azt hittem meg utana lehet barmi is belole. Szerintetek emiatt ok ugy neznek ram? Nem vagyok amugy ilyen a hetkoznapokban. Nem tudom miert csinaltam ezt. A ket eset kozott volt 1 ev.

Ti mit gondoltok errol?

2017. jan. 1. 23:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Még talán nem vagy az, de jo uton haladsz:) legkozelebb le fogsz szivni valakit
2017. jan. 1. 23:14
 2/13 anonim ***** válasza:
21%

Szokták mondani, hogy 2 féle ember nem hazudik.

Az egyik a gyerek, a másik meg a részeg...

Részegen meg úgy fogsz viselkedni amilyen valójában vagy, mert akkor nem fojtod el magadban azt amit szégyellsz.

Ezt szokták úgy mondani, hogy "minek iszol ha nem bírod?"... Talán meg kellene húzni egy határt amikor már nem iszol többet mert egyébként se tudsz többet magadról, aztán majd menni fog a rinya, ha valaki egy ilyen buli hevében elcsattant csók után hazavisz egy alkalomra...

2017. jan. 1. 23:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Azert odaig nem sullyednek le...
2017. jan. 1. 23:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Két csók, na ne csináld h ezen aggódsz.

Akkor már ennyi erővel éheb ha vki azt mondja túl sok a hambi?

A buli hevében pedig a fiúk többnyire bunyóznak, késöbb elmennek papnak.

Szóval csókolózz nyugodtan, én nem ítéllek el akk sem ha egyéjszakás kalandokba belemész.

Szíved joga szerelmem hogyan élsz.

Ne hagyd h bántsanak, az emberek mind romlott lelkűek😂😂

2017. jan. 1. 23:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Mármint éhen halsz?
2017. jan. 1. 23:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ez kb a semmi kategória... Szerintem nincs ezzel gond, elvégre kamasz vagy, nincs barátod és a helyzet úgy hozta, a sok csóktól nem leszel ...., és mivel 1 év telt el a két eset között a híred sem hiszem hogy romlott, mint tudjuk a legtöbb ember hír alapján ítél, osztályunkban már is végigsöpört 1 hét alatt az ahír, hogy xy midnen délután 5-10 srác szájában matat, ezért őt könnyű vérűnek nézik, könnyen kaphatónak, mindenki csak egy menetre akarja és amilyen buta felse tűnik neki, de ha majd az xedik is kihasználta, talán eljut a tudatáig, hogy valamin változtatni kéne.

17f

2017. jan. 1. 23:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Csak nem tudom melyik a romlottabb...

Az amelyik odadobja magát, vagy az amelyik még ki is használja...

2017. jan. 1. 23:18
 8/13 anonim ***** válasza:

A péknél az igazság, vagy ahogy mondani szokták Isten kenyere.

Na akk most már tudjuk mért hazudozok en annyit.

Gyerek vagyok😂😂😂

Oviban repülő volt a jelem, bocsika😉

2017. jan. 1. 23:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Már olvasni se tudok😂
2017. jan. 1. 23:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Ugyan már ez tényleg semmi. Reszegen mindenki kicsit jobban fel van tuzelve en ilyen voltam amig nem volt baratom, sot meg most is neha ilyen vagyok de nyilvan nem csinalok semmit. 1-2(sok ) csok nem art, fiatalok vagyunk :) ( az viszont mr mas ha mondjuk vki minden buli masnapjan mas agyaban kot ki)
2017. jan. 1. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!