Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Titeket taszit, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Titeket taszit, ha egy lany nagyon markas ruhakat hord?

Figyelt kérdés
Nem new yorker, h&m-es cuccokra gondolok, hanem inkabb Ralph Lauren-re, Chanelre, ilyesmik.
2017. jan. 3. 19:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
miért taszítana? ha jól néz ki felőlem turi ruhákban is lehet...meg ha neki az tetszik...biztos mondanám neki hogy a new yorkerben milyen jó polót vettem magamnak 4 ezerért ő meg kontrázhatna hogy az én felsőm is milyen jo csak 40 ezer volt xD
2017. jan. 3. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:

Felse tűnne, nem vagyok nagy divat mániás, habár a cipőimre odafigyelek, de csak kb ennyi yah, ha nem ezzel jönne mindig, hogy ő ezt meg azt vette ennyiből meg annyiból az nem zavarna, mert nem vagyok oda az ilyenért, nekem az egyszerűség sokszor jobban bejön, mivel vannak olyanok, akiknek ezek csak kitöltő holmik és ezekkel akarják bemagyarázni amguknak ők milyen fontosak meg menők, de az igazi menőség az ha valaki művelt/eszes, okos ember vagy jó sportoló vagy a kettő egyszerre, nah az igazi királyság és ehhez nem kellenek drága holmik, interneten önszántából bárki bármit megtud tanulni, sportolni már nem biztos, ami nagy kár, mert sok embernek biztos ott van a tehetség, csak hát nincs rá lehetőség, hogy azt tegye, amit eléggé sajnálok.

17f

2017. jan. 3. 19:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Azért ezek nem a nagyon márkásak. Amiket alul írtál (Chanel, Gucci) ezok azok.

De szerintem nem nézik milyen címke van a pólóban, az a lényeg hogy jól nézzen ki benne egy lány.

2017. jan. 3. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem, sőt kimondottan tetszik ha egy nő ad magára.
2017. jan. 3. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem taszít, de engem zavarna. Az ilyen lányok általában nem értik, hogy én a New Yorkert, H&M-et szeretem, és turkálóból is vannak cuccaim (pl.: Zarát elvből nem veszek Zarában, csak turkálóban). Nehezen értenénk meg egymást, ráadásul gondolj bele, az, hogy te megteheted, hogy ilyen ruhákat hordasz, arra vall, hogy a szüleid jól keresnek. Én sem keresek rosszul, de nem élek valami magas színvonalon, sőt... van, hogy nélkülöznöm kell. Az ilyen problémák neked tök ismeretlenek, ezért úgy gondolom, hogy nem nekem való egy ilyen lány.

22/F

2017. jan. 3. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem taszítana.
2017. jan. 3. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha nem beképzelt tőle, akkor nem
2017. jan. 3. 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Ruhamárka nem ad személyiséget
2017. jan. 3. 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy öltözik ha szép. De ha tetszik a lány és még ilyen ruhái is vannak az nagyon jó.
2017. jan. 3. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ha evvel azt akarja mutatni, hogy mások felett áll mert ő megteheti akkor taszító. Amúgy meg édes mindegy mert nem a ruha teszi az embert.
2017. jan. 4. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!