Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket taszit, ha egy lany nagyon markas ruhakat hord?
Felse tűnne, nem vagyok nagy divat mániás, habár a cipőimre odafigyelek, de csak kb ennyi yah, ha nem ezzel jönne mindig, hogy ő ezt meg azt vette ennyiből meg annyiból az nem zavarna, mert nem vagyok oda az ilyenért, nekem az egyszerűség sokszor jobban bejön, mivel vannak olyanok, akiknek ezek csak kitöltő holmik és ezekkel akarják bemagyarázni amguknak ők milyen fontosak meg menők, de az igazi menőség az ha valaki művelt/eszes, okos ember vagy jó sportoló vagy a kettő egyszerre, nah az igazi királyság és ehhez nem kellenek drága holmik, interneten önszántából bárki bármit megtud tanulni, sportolni már nem biztos, ami nagy kár, mert sok embernek biztos ott van a tehetség, csak hát nincs rá lehetőség, hogy azt tegye, amit eléggé sajnálok.
17f
Azért ezek nem a nagyon márkásak. Amiket alul írtál (Chanel, Gucci) ezok azok.
De szerintem nem nézik milyen címke van a pólóban, az a lényeg hogy jól nézzen ki benne egy lány.
Nem taszít, de engem zavarna. Az ilyen lányok általában nem értik, hogy én a New Yorkert, H&M-et szeretem, és turkálóból is vannak cuccaim (pl.: Zarát elvből nem veszek Zarában, csak turkálóban). Nehezen értenénk meg egymást, ráadásul gondolj bele, az, hogy te megteheted, hogy ilyen ruhákat hordasz, arra vall, hogy a szüleid jól keresnek. Én sem keresek rosszul, de nem élek valami magas színvonalon, sőt... van, hogy nélkülöznöm kell. Az ilyen problémák neked tök ismeretlenek, ezért úgy gondolom, hogy nem nekem való egy ilyen lány.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!