Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az egy lanyon, ami abszolut taszit titeket?
Figyelt kérdés
Lehet akar ruha/haj/stilus/ teti adottsag...mindegy.2016. aug. 11. 14:03
1/14 anonim válasza:
Ha a mai tipikus tinilány típus.
2/14 Vlagyimir Rosztov válasza:
cigi pia tipikus mai lányok 90%a...az nem menti fel őket hogy ők jobban kihansulyozzák.....
3/14 anonim válasza:
cigi/pia/drog, kövérség, (nagyon) rövid haj, nagyon sok tetoválás (nem 1 db hanem pl ha tele van az egész keze mindene)
ennyi jutott eszembe hirtelen
4/14 anonim válasza:
Kövérség és a dadogás (utálom, ha nem halad a kommunikáció)
6/14 anonim válasza:
Hosszú haj, meg amikor egy lány kövér és magára erőltet valami feszülős ruhát és úgy néz ki mint egy kötözött sonka.
7/14 Fritzkó Mákiel válasza:
Ha aránytalan a külseje, az még nem gond ha van egy kis hasa. Minimum legyen vállig érő haja, szerintem az a nőies, ha túl rövid, az nem jó. Nem tetszik, ha a fejmérete nem passzol a hajához. Azt nem szeretem ha buta, de ha mellette aranyos akkor ok :) Utálom, hogyha beképzelt, főleg ha a srácok amúgy is gonosznak/csúnyának mondják, és általában, ha szép is, akkor is a gonosz lányokon csak azt veszik figyelembe, hogy "böszme" meg h "1 kilo smink" stb. Szerintem ezt senki se szereti. Én a külsőségeket el tudom viselni, de amikor belül van a baj az irritáló.
9/14 anonim válasza:
ha egy sokak által látogatott oldalon sem hajlandó kitenni az ékezeteket, csak mert "telorol van"
10/14 A kérdező kommentje:
Tudod, az intelligencia nem nehany ekezeten keresztul mutatkozik meg.:) De peldaul ott mindenfelekeppen, ahol egy ilyen aprosag miatt kotekednek.
2016. aug. 11. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!