Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angyaltiara kérdése:
Milyen érzés a csòkolòzás?
Figyelt kérdés
Mit éreztek olyankor?
Mikor csòkolòztatok először?
Mit gondoltatok?
2017. jan. 3. 18:07
1/11 anonim válasza:
Ha olyannal történik akit igazán szeretsz, akkor nagyon jó érzés:) bár elsőnek szokatlan egy kicsit, de hamar bele lehet jönni és egyre jobb lesz :) én 1 hónapja csókoloztam elsőnek mikor összejöttünk a barátommal. Nagyon furcsa volt de aztán mostanra belerázodtunk :D de lehet csalódás is az első csók.
2/11 A kérdező kommentje:
És az ciki ha megkérem, hogy segìtsen benne?
2017. jan. 3. 18:29
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki:)
Az én barátom is tudta, hogy nekem vele van az első és így tudott segíteni, meg elmondta, mi a jó. Csak légy bátor!;)
4/11 A kérdező kommentje:
Szájra puszi már megvolt. Ő kezdeményezett én adtam neki egy rövid puszit a szájára. Következőre meg várhatò a szájrapuszinál több is.
2017. jan. 3. 18:34
5/11 A kérdező kommentje:
Kicsit parázok. Hogy legyek kicsit bátrabb?
2017. jan. 3. 18:45
6/11 anonim válasza:
En 14 voltam az elso (szerelemből levo) csokomnal.. ☺ ess nem volt jo mert a srac nem tudott csókolózni kicsit se.. Es fujj.. 😂😂 de az első csokom a legelső az is 14 évesen volt csak akkor egy legjobb fiu barátommal.. Megtanított h ne egjek be.. Csak hat most a srac egett be akivel voltam... Na mondom tobbet se.. De szegeny annyira cikinek érezte vagy nem tom h ram se nez... 😂😂 szerintem lazulj el.. Nem tudom h lany vagy e de ha igen hagyd h a fiu iranyitson.. Feltéve ha o tud..
7/11 A kérdező kommentje:
100%, hogy tud mert idősebb nálam. Itt az ellazulással lesz gond mert mikor vele vagyok hevesebben dobog a szivem meg ilyenek...mit csináljak?
2017. jan. 3. 19:32
8/11 anonim válasza:
Én nyáron csókolóztam először és mivel hót béna voltam így a srác "oktatott ki" hogyan is kell. Amm kellemes érzés, és nagyon könnyen bele lehet jönni. Semmi gond nincs azzal ha megkérdezed tőle hogy is kell. Én is így voltam és meg is mutatta amibe beleolvadtam. (De mostmár elég gáz visszagondolni mert hát szakítottunk és melletünk lakik így nézhetem az új barátnőivel)
9/11 A kérdező kommentje:
én4 nagyon sajnállak... :(
2017. jan. 3. 19:40
10/11 anonim válasza:
(Kerdezo) Kedves vagy, de nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!