Szerintetek tényleg megsértődött a keresztanyukám? Mit tennétek egy ilyen fura helyzetben?
Az a helyzet, hogy anyukám elültette a bogarat a fülemben. Tegnapelőtt volt a keresztanyukám, és én posztoltam neki egy mozgóképet az idővonalára, ami nem más volt, mint ez: [link]
A keresztanyukám évek óta túlsúlyos, és nem tud lefogyni bizonyos hormonális problémák miatt, és anyukám szerint lehet, hogy megsértődött a posztom miatt, mivel nem látszik az idővonalán. Most nagyon rosszul érzem magam, mert nem gondoltam, hogy ez akár még rosszul is eshet neki, csak azt láttam, hogy nekem tetszik ez a sütiző cica, és biztosan neki is fog. Teljesen kétségbeestem. Legközelebb inkább felhívom.
Az egyetlen dolog, ami arra enged következtetni, hogy nem bántottam meg, az, hogy kedvelte a posztot.
Évek óta sláger a fészen ez a cica, mindenki szerint aranyos, aki ezen besértődik, annak annyi esze van. Mint pl. az előző válaszolónak, aki csak egy kövér macskát lát, aki addig eszi a sütit, amíg van. Nem. Ez egy CUKI cica, aki cukin eszi a cuki sütit. Pont
Szerintem a keresztanyud nem sértődött meg, azért nem látszik a posztod, mert általában a fész egy "posztba" teszi a szülinapi köszöntéseket, hogy ne foglalják el a szülinapos egész idővonalát. És ez a poszt lejjebb szokott kerülni. Ha rámennél arra, hogy kik köszöntötték fel, valszeg megtalálnád a saját képed is.
Anyukád is túlgondolta ezt a dolgot, ismerek én is sok túlsúlyos embert, közöttük sértődős nőket is, de egy ilyen képen senki nem hisztizne be.
"mindenki szerint aranyos"
Azért engedtessék meg, hogy mindenkinek legyen saját véleménye. Bármennyire is aranyosnak látod te és még sokan ezt a cicát, nem feltétlenül jól sül el egy túlsúlyos embernek egy túlsúlyos sütiző macskás képet küldeni felköszöntés gyanánt, pláne ha nem is tehet a túlsúlyáról, hanem hormonális problémák okozzák. Azzal egyetértek, hogy nem kell megsértődni rajta, de vannak dolgok, amire nem árt minimálisan odafigyelni.
Amúgy valószínűleg tényleg csak lejjebb került az idővonalon ez a kép, nem pedig törölve lett.
#2-es vagyok.
#3-as, lehet, hogy neked ez a kocka macska slager, en nem latok benne semmi erdekeset, semmi aranyosat. De izlesek es pofonok…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!