Hiányozhat olyan személy akit még soha nem láttam?
Beszélgetünk egy ideje, de soha nem láttam még. És elég komoly dolgokat mondtam el neki, ő is nekem. Bizalmas, jó beszélgetések voltak ezek, de...pár napja nem ír...és nem tudom miért. Szerintem nem ér rá, mert vizsgaidőszaka lehet, de nem is szólt...kicsit rosszul esik. Lehet nem kéne így éreznem, de akkor is...magamat sem értem, hiányozhat egyáltalán az akit még nem is ismerek igazából és nem találkoztam vele??? Olyan szomorú vagyok, letört és folyamatosan nézem az üzeneteket hátha most ő írt nekem, de semmi. Ez valami plátói dolog lehet? Szerelmes nem vagyok ezt én is érzem, de kedvelem és reméltem, hogy megismerhetem ..aztán talizunk legalább egyszer...azthittem, hogy ő is gondolkodott már ezen...vagy, hogy kedvel..mondta is, de nem tudom ezzel mit kezdjek, nem tulajdonítok neki jelentőséget. Kivagyok kicsit:( és nem értem...mi ez az érzés?
Ja, és lány vagyok.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!