Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátomat a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátomat a haverjával. Minél kevésbé akarom megbántani hogy lehetne?

Figyelt kérdés
Tavaly szilveszterkor ismerkedtem meg a barátommal és a haverjával is. Tavaly össze jöttem a barátommal, azaz egy éve vagyunk együtt. 16vagyok a barátom 23. Ő nagyon komolyan gondolja már a közös jövőnket tervezzük, de most szilveszterkor a haverjánál voltunk a barátom hamar elment aludni én még maradtam, beültem a haverja szobájába, aztán bejott a haverja is. Sokat beszéltünk egész este már egyszer összeért a szánk de tudtuk nem lehet mivel nekem barátom neki barátnője van(nem volt ott). És hát én elmondtam neki félek csak a barátom mellett maradni, még előttem az élet de félek elveszíteni is, jobbat álmodni se mernék. Aztán tul közel kerültünk és megbeszéltük hogy ha megtörténik is sosem mondhatjuk el a barátomnak és ha összeveszünk a barátommal akkor szoljak nyugodtan és jön hozzám ahogy tud. Megtörtént. 1.én filmeztünk 3an én meg a haver egy paplan alatt feküdtünk a barátomnak melege volt. Végig simogatta a lábam a lábával meg fogta a kezem úgy hogy a másikat a barátom fogta. Nagyon összezavarodtam. Nem tudom mitévő legyek.
2017. jan. 2. 20:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkir gyorsan talalj ki neki. Es a szuleid belemennek, hogy a 16 eves lanyuk osszekoltozzon egy 23 eves sraccal? Es mindent mondj el neki ha szereted es menteni akarod a kapcsolatot.

Igazabol nekrm itt azzal is bajom van, hogy mist osdzekoltozes 2-3 mulva gyereket is akar mar. Ebbe belegondoltal? Nem bantasbol de a leheto leggyorsabban beszelgess el ezekrol vele.

2017. jan. 2. 22:24
 12/18 A kérdező kommentje:
hat igazabol eddig ugy gondoltam en is akarok es majd a szuleim ellen lazadok (nem vagyok tuljoba veluk) de ezutan elgondolkoztam es zsakutcaba kerultem
2017. jan. 2. 22:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem valo parkapcsolat. Mondd el neki..
2017. jan. 2. 22:52
 14/18 anonim ***** válasza:
De sajnos vagy nem sajnos a szuleid hazahozathatnak mert nem vagy 18 eves... Tudod beszeljel a "paroddal" errol az egeszrol es mondj el mindent, mit erzel mit miert tettel mit szeretnel, mit vartok egymastol...
2017. jan. 2. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem az a bajod, hogy tapasztalatlan vagy, es hogy felsz, hogy ilyen fiatalon meg nem probaltal ki sok mindent, nem volt tobb fiuval szexualis kapcsoaltod, es mennyi mindenrol lemaradhatsz. Sokan meg 30 evesen is igy gondolkoznak.

Azt tudom tanacsolni neked, hogy mond meg a baratodnak, hogy nem vagy tisztaban az erzeseiddel, mivel hogy nincs sok tapasztalatod a szexualis eletrol. Ha igy megtudod ertetni vele, akkor a jovoben meg lehet lesz eselyed nalla. De ha megtudja mastol mit csinaltal a baratjaval, akkor melletted fogja agyonverni a "baratjat", es teged lekop, mert ugy fog tenni, hogy nemis letezel/nemis vagy ott.

Nekem voltak olyan baratnoim, mint te, ugyanabban a korban, es feltek egy hosszu, komoly kapcsolattol. Aztan meg evente 1-2xer beprobalkoztak megint nallam. Hat nekem mar nem is leteztek, szenvedtem mindegyik miatt, de tulleptem, es megerosodtem, tapasztalatot szereztem, hogy milyen lanyokkal alljak szoba.

Jelenleg +6 eves parkapcsolatom van, es az olyan lanyoknak koszonhetem, hogy igazan boldog vagyok, mint amilyen te vagy. Egy akadaly a multban, aki segitett felebrednem, hogy nem mesehos ez az elet, mi a valodi ertek, mi az igazi szerelem.

Ha te nem akarsz egy akadaly maradni a parodnak, akkor mondd el, hogy erzelmeket taplalsz a baratja irant is, es hogynem tortent semmi koztetek, de nem akarsz egy ideig a tarsasagunkban lenni, amig nem tudod hogyan erzel. Ne hazudj neki, legyel oszinte, es ne dadogj, nezz a szemebe, legyel hatarozott, mert megerdemli, hogy o ne szenvedjen! Itt o az aldozat es nem te! ha te igy gondolkodsz hamar tovabb lepsz, de ha o azt fogja latni, hogy mindez hazugsag volt, te is, baratja is, akkor mar nem az a szemely fog maradni, akit te eddig ismertel!

2017. jan. 2. 23:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Azért az ilyet ne nevezzük már a barátod "haverjának".

Ilyen haverok mellett minek ellenség?

De most akkor hogy csaltad meg a párod? Nem értem.

Meg ez a tipikus "élni szeretnék még" szöveg. A korodat tekintve jogos is. Viszont én ismerek személyesen közelről egy olyan párt ahol úgy jöttek össze hogy a csaj 14 volt a srác meg 25! Azóta eltelt majdnem 10 év és már össze is házasodtak, sosem mentek külön. A lány pedig nem jött ezzel a "de én még élni szeretnék" szöveggel mert szerette a srácot és sosem csalta meg. Honnan tudom? Én akartam befűzni minden áron a lányt de nem lehetett sehogy sem :)

Szóval van ellenpélda is, ha szeretnéd a barátod akkor nem csináltad volna ezt. Gondolom szegény srác érettebbnek gondolt, hát eléggé nagyon tévedett.

2017. jan. 3. 00:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Mond el neki, aztán meg lesz ami lesz. (Remélem elhagy..)
2017. jan. 3. 00:25
 18/18 anonim válasza:
mentsen meg az ég az ilyen hulladék nőktől
2017. jan. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!