Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk örülnek annak ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk örülnek annak ha egy lánynak teljesen ok az elsők? Nem jobb egy olyan lány aki még érintetlen? Jobb az ha valakit már használtak előtted?

Figyelt kérdés

Itt nem a kislányokra gondolok hanem mondjuk magamból indulok ki.

Februárban leszek 17 éves, szeptemberben volt egy kalandom de nem mertem megcsokolni mert az igazival akartam eloszor csókolózni.

Most nem rég csókolóztam eloszor de ebbe a fiúba szerelmes vagyok.

Szerintetek jó neki az a tudat hogy vele csókolóztam eloszor és hogy teljesen érintetlen vagyok?

Vagy leszarja?

Ő idősebb sokkal 25+

Ő anugy tisztában van vele hogy nehez eset vagyok és nem fogok veld olyan könnyen lefeküdni .

Szóval fiúk!! Várom a válaszokat mert nagyon érdekel ez a téma

2017. jan. 1. 23:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#8 vagyok. 22-én
2017. jan. 2. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#11 Köztudott hogy a lányok/nők nagy része a pár évvel idősebb fiúkat/férfiakat szeretik de persze vannak akik a náluk fiatalabbat vagy +10 év korkülönbséges férfit..

Úgy van rendjén ha a lány a fiatalabb és a fiú 1-2 vagy akár 4 évvel is idősebb a lánynál..de azt már nem értem hogy egy pl.: 17 éves lány mért jön össze egy 28 éves pasival? A férfi családot akar gyereket megszokott élete van nem úgy mint egy 17 éves tini lánykának..és ezt most úgy írom hogy én is 17 éves lány vagyok lassan 18 éves és nem értem a velem egykorúakat..Lehet azt hiszik hogy ha egy náluk sokkal idősebb pasival jönnek össze akkor komolyabban veszik őket vagy azt hiszik hogy attól még hogy a pasi 20+ vagy 30+-os akkor már rögtön komolyak a szándékai és hogy a kapcsolatuk is komoly lesz..vagy én nem tudom..jó lenne ha valaki elmagyarázná ezt nekem..

Nekem is a nálam idősebb pasik jönnek be (18-21 max.22 évesig) de nálam már 23 éves vagy a 24 éves már sok de még lehet a 22 is..beszélgetni elbeszélgetek velük mert semmi bajom nincs velük akár egy 26évessel is elbeszélgetek de hogy komolyabb legyen egy beszélgetésnél az már nekem nem jó..mert ő már megdolgozott azért amit elért az életben külön lakik a szüleitől valakinek saját lakása van folyamatos munka helye ahol már több éve dolgozik sikerek amiket elért én meg még csak most vizsgázok az egyik szeretett szakmámból és eztán érettségizek még semmit nem tettem le az asztalra úgy mond mint ők meg ők már családot szeretnének, gyerekeket némelyik már feleséget és ezeket nem lehet elképzelni egy 17-18 éves lány mellett aki előtt még ott vannak a tanulni valók és még nem tudja hogy milyen egyedül élni anyucitól meg apucitól távol lenni és egyedül egy egész házat fent tartani..takarítani, főzni, mosni és dolgozni.. szóval valaki magyarázza már meg nekem hogy a tini lányok miért a 24+-os pasikra vágynak mert nem értem..

2017. jan. 2. 10:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez szerintem egyéntől függ. Nekem konkrétan jobban bejönne egy "érintetlen" nő de olyat nem igazán találni úgyhogy be kell érni a "használttal"
2017. ápr. 22. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!