Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jobb ráírni egy lányra facen? Ha fent van. Vagy ha nincs?
ha fent van
közvetettebb a kapcsolat
Attól függ, mi a célod.
Beszelgetni akarsz vele, vagy csak rá írni úgy, hogy sokáig ne írjon vissza?
Élőben is beszéltem már vele,facebookon csak ritkán. :)
Nem nagyon merek ráírni. Egyébként uyganabba a suliba járunk,szóval tudok vele beszélni. Facebookon egyébként már 3-szor írtam rá,akkor is mindig gyorsan válaszolt,ha pl. kérdeztem tőle valamit és ő is visszakérdez. Egyébként én 18/F,ő 16/L.
a fácséval csak csínján, nekem már volt belőle problémám:
volt egy lány a sulinkban és tökre tetszett, de mindig a baráti körével mozgott, így nem mertem odamenni :s egyszer ráírtam szünet alatt, chatelgettünk, aztán megpróbáltam elhívni, de épp elutaztak, és mondta, hogy majd suliban menjek oda és beszéljük meg mikor hol talizzunk
aztán chateltünk ezután is a szünet további részében, de egyszercsak nem írt vissza, online volt, látta a msg-t, de mégse...
azt hittem a bnőivel megdumálta a dolgomat, és ellenem hangolták, így haragszik rám, és buktam a talit...
ezért nem is mentem oda szünet után se semmi kontakt nem volt, csak néztük egymást ha szembejöttünk a folyosón, és csak akkor derült ki, hogy vmi elbaszódott a telefonján, amikor már mindkettőknek kínos lett volna odamenni a másikhoz, mert hetek óta napiszinten látjuk egymást, mégse megyünk oda a másikhoz
szóval a szar fb miatt mindketten azt hittük hogy a másik haragszik ránk, és ez a története annak hogy buktam egy jóbőr csajt :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!