Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható a megcsalás?
Legjobb srácok mellé legnagyobb szutykok.
Szállj le róla pls a jobb nők érdekében.
A megcsalásnál csak az az undorítóbb, ha utána úgy teszel,mintha nem történt volna semmi.
De gondolj bele fordított helyzetben,hogyha a barátod csalt volna meg, majd te mit sem sejtve másnap csókolóznál vele,esetleg szexelnétek is. Nem lenne undorító neked, és fájdalmas,hogy előtte tegnap mással csinálta ugyanezt? Holott 1,5 éve jártok..
Ez a minimum ennyi idő után,hogy megtiszteld azzal,hogy őszinte vagy vele. Így is fog neki eléggé fájni, ne nehezítsd meg azzal,hogy titkolod és tovább hazudsz..
Már régen szakítanod kellett volna, mert te is írod,hogy más is megtetszett..Gondolom a kapcsolat sem volt olyan,mint az elején, nem szeretted már annyira a barátod.Akkor kellett volna szakítani, nem előbb megcsalni és utána szakítani...
De már mindegy, legalább most legyen annyi gerinc,hogy őszinte leszel vele.
Mivan #13
Magadra ismertél vagy mi? :D
Jézusom...
Hímribi lennék 1 kapcsolattal a hátam mögött...
Az érdekes, akkor ezek szerint minden ismerősöm már hímqrva, de hogy hűtlen lennék...
A saját pömpölőmet vágnám le ha odajutnék...
Szemét ri.b@nc vagy az exem ugyanezt csinálta!
Dögöljön még minden ilyen genyó!!!
Megbocsájtható-e? Képzeld már el fordított helyzetben.
Igen, ezt elrontottad, nagyon. Én nem foglak leszólni meg ilyesmi, mert mindenki követ el hibákat. A fontos, hogy ezekből a hibákból tanulj. Nagy eséllyel szakítani fog és te meg a következő kapcsolatodat próbáld meg nem elrontani. Ha mégis olyan szerencséd lenne, hogy veled marad, akkor pedig nagyon becsüld meg.
Ezek után már nem lesz teljesértékű a kapcsolat ha megbocsájt.
Van egy ismerősöm ott a csaj szintén félrekefélt, aztán a gyerek megbocsájtott neki és látszik hogy csak veszekednek egymással. Nem tudtam sajnálni őket, sem a csajt, de a gyereket se. A barátod nem komplett ha megbocsájtja ezt neked. Nem értem mit ugrálsz, nem szereted, hűtlen voltál, kész. Gyenge a jellemed, a szerelem önmagában nem elég, kell egy kis emberséget is mutatni a másik felé és kitartani mellette a kísértés ellenére is. Egy kapcsolat erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!