Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valóra válhat?
Figyelt kérdés
Szerintetek valóra válhat az álmom és hozzám ehetek majd egy híres emberhez?Már van kiszemeltek és ő olyan kedves,aranyos és vicces emellett nagyon helyes is.Nos?2017. jan. 1. 10:24
1/12 anonim válasza:
Kiszemelted aha
Persze en is kiszemeltem a herceget feher lovon....
Ne legy ovodas
3/12 anonim válasza:
Nem hiszem. Kiszemelted, de ő téged nem. Mivel híresség, millióan tekintenek rá úgy, mint te. Egy kapcsolat az életben nem létezhetne úgy, hogy az egyik fél rajong.
4/12 anonim válasza:
Egy komolyabb kiszemeltnek egész pályafutása alatt több ezer "kapcsolata" is lehet. Ne add fel, simán lehetsz te is az egyik ezek közül.
Tudom, a te kiszemelted nem olyan.
(remélem, érezted az iróniát)
5/12 anonim válasza:
Ha te is híres és szép vagy, valamint népszerű, akkor igen.
6/12 anonim válasza:
Hogyne, tedd ki a képét a szobád falára, ha elég sokáig nézed, akkor terhes leszel tőle, akkor muszáj elvennie
7/12 anonim válasza:
Én is szívesen lennék Jennifer Lawrence egyik kapcsolata az ezerből.
8/12 anonim válasza:
Ha magyar hírességről van szó, akkor még talán van rá esélyed... De ha egy világhírű színész vagy énekes... Akkor ez tényleg csak álom marad.
Nőjj fel és gondolkozz reálisan!
9/12 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy vannak akik ugye óvodásnak tartanak,de nem vagyok az a tipikus "rajongók".Nekem komoly szándékaink vannak és megvan a tökéletes emberen aki által beszélhetek is vele.Meg amúgy nem egy olyan magyar párt tudok mondani akik így vannak együtt.
2017. jan. 1. 19:41
10/12 anonim válasza:
'.Nekem komoly szándékaink vannak"
Mint az összes többi rajongónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!