Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy irjak rá a lányra?
Figyelt kérdés
Haveromnak van egy lány ismerőse akivel egy suliba jártak és nemrég mutatta nekem őt facebookon.Azt mondja nekem hogy próbáljak vele összejönni.Itt az a bökkenő hogy 1.sose beszéltem lánnyal 2.kicsit fura hogy csak ugy bejelöli egy ismeretlen.Tudnátok segiteni hogy hogy kéne igy elöször ráirnom?2017. jan. 1. 07:40
1/7 anonim válasza:
És ezt pont újév reggel háromnegyed nyolckor kell? :O
Inkább aludj még!
Majd meghódítod holnap délután egy teázóban.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak most jutott eszembe ahogy felkeltem
2017. jan. 1. 07:46
3/7 Szimeon válasza:
Szia, mi ismerjük egymást közvetve, a Kövér Marci révén. Én az ő jóbarátja vagyok. Sokat mesél arról, hogy milyen jó fej, kedves lány vagy. Még ma is elérzékenyül, amikor arról beszél, hogy mennyit segítettél neki a suliban. Az az igazság, hogy így a fotográfia alapján is rendkívüli teremtésnek látlak. Szeretnék veled megismerkedni. Lenne mód arra, hogy felvegyél az ismerőseid közé?
4/7 anonim válasza:
Az előző egész jó segítséget adott neked! :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz amit az utolsó előtti írt legalábbis a rendkívüli teremtéses dolog, ha egy srác így írna rám szerintem nem tenne jó benyomást.😏😏
7/7 A kérdező kommentje:
ráirtam és mint kideült olyanok vagyunk mint 2 tojás tehát tök egyformák vagyunk.reggeltől estig beszélünk egymással
2017. jan. 8. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!