Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá arra a lányra Facebookon, aki tetszik, ha az osztálytársam?
Tehát arra gondolok,hogy ráírok,hogy "Szia" és utánna nem tudom megkérdezni,hogy milyen napja volt, hiszen egy osztályba járunk.Mit írjak neki,amivel eltudom indítani a beszélgetést? Kérem az értelmetlen,hülye válaszokat hanyagoljuk!
16/F 16/L
neked hogy ment a doga?/ mit csinálsz most?/ hétvégén megyünk moziba a többiekkel, jössz te is?/ mizu?/ csini volt ma a ruhád
határtalan lehetőségek...élőben beszéltek?
Szerintem inkább élőben beszélgess vele. Én mindig kicsit kiábrándulok, ha valakinek lett volna lehetősége személyesen is közeledni vagy bevallani, hogy csinosnak tart, stb., de helyette facebookon közli mindezt. Persze megértem, ha valaki tart mindettől személyesen, de kicsit akkor is kiábrándító.
Inkább személyesen közeledj, azt szerintem jobban értékelné. Ha meg van személyes kontaktus is köztetek gyakran, akkor szinte bármi témát felhozhatsz neki facebookon is. Valami suliban történt eseménnyel kapcsolatosan is írhatsz. Vagy mondjuk ha hétvégén írsz, akkor a "Milyen napod volt? / Hogy telik a hétvége?" kérdés is egy opció, mivel aznap nem találkoztatok személyesen. :)
"Igen sokat beszélgetünk élőben" --- Bocsi, csak azután láttam, miután kiírtam már a kommentet. Ez esetben a kommentem elejét vedd figyelmen kívül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!