Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá egy ismeretlen lanyra pl: Facebookon? ha ez számít látásból ismerjük egymást 16/f
Annyi megy hogy: szia ne haragudj szeretnélek meg ismerni ha ez nem problema.
es tovább? Csak egyből a szia ne ha... Után Kerdezgesem hogy hova jar suliba,mit tanul, mit a hobbija? Stb
ha lhet normalis komit
Én lányként sose szerettem, ha ismeretlen srác rámírt és elkezdett kérdezgetni, mintha valami állásinterjún lettem volna. Két lehetőséged van ezen kívül: Vagy megmondod neki, hogy szimpatikusnak tartod és szeretnéd jobban megismerni, vagy kitalálsz valamit, amiben a segítségét kéred. A mostani barátom amikor először rámírt a házijában kért segítséget, mert jó vagyok abból a tantárgyból :) És két éve együtt vagyunk.
Ha bejösz a csajnak, a leghülyébb témával sem fog elküldeni, higyj nekem. Ha meg nem jössz be neki, akármit mondhatsz, nem másítja meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!