Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan tekintenétek a fiúra?
Akkor viszont tényleg ereszd le a tököd és a tömegben menj oda hozzá.
Ha tudod/látod/érzed, hogy egyébként is egyedül van, mert nincs barát/barátnő vele, akkor a kívülálló embereket ugyan nem fogja érdekelni, hogy te most mit is csinálsz.
Én nem tartanám gáznak. Ha visszautasítanám, akkor sem nagy pofával és lenézve tenném, mert nem vagyok bunkó, és emellett értékelném, hogy észrevett és lépett.
Viszont van olyan barátnőm, aki abszolúte furán nézne rád emiatt, őt is meg tudom érteni.
Szerintem egy próbát megér, ha elutasít, akkor is pár nap múlva azt sem fogja tudni, hogy a világon vagy. Ha meg nem utasít vissza, akkor tök jó :) hajrá!
Hát ilyen hozzáállással nem is lesz nagyobb önbizalmad soha. Konkrétan KATASZTRÓFA minden sorod amit leírtál...... Döbbenet, szánalom.
Maradj akkor ilyen, és SZENVEDJ JÓ SOKAT!
4-es, ezt a választ ehhez a kérdéshez én nem tudom értelmezni xD
3-as vagyok, és igenis egy létező dolog, amitől a kérdező fél. Az persze más kérdés, hogy fölösleges ezért paráznia, de abszolúte meg lehet érteni. Jogos szerintem a kérdés, míg a válaszoddal nemigen tudtam én sem mit kezdeni, hát még a kérdező:D
3-as voltam, 16/L
Ha nem mész oda hozzá, akkor legalább írj rá, nem tudhatod, lehet várja, hogy írj neki vagy megszólítsd! :D
Én örülnék a csaj helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!