Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok azokról a fiúkról, akik kicsit mások, mint a többiek? (lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Tehát akinek van mondjuk a külső megjelnésében egy kis rendellenesség (pl.: mondjuk fél szemére vak .,vagyis nem tehet róla,kicsit másképp látja a dolgokat,mint a többi ember,nem nagyon követi a divatot,zenél stb. ),de közben jól el tudtok vele beszélgetni,értelmes,intelligens,stb...
Zavarna titeket ez egy kapcsolatban vagy nem ? :)
2016. dec. 31. 12:14
11/13 anonim válasza:
Dehogy is .. ha elég intelligens az hatalmas nagy +pont , na neg persze az is nagyon király hogy zenész :) biztos nagyon érdekes ember vagy , tetszik hogy nem vagy divatmajmoló ( de azért a megjelenését legyen szép , ápolt )
12/13 anonim válasza:
Ajj bárcsak minden fiú olyan lenne mint te! : )
Sokkal könnyebb lenne barátot találni.
(14/L)
13/13 anonim válasza:
Engem nem csak hogy nem zavarna... Nekem tökéletes lenne! Kár, hogy manapság nagyon nehéz ilyen fiút találni. Az a lány akivel kapcsolatot kezdesz nagyon szerencsés lesz, hogy talált egy ilyen srácot. :D ♡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!