Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalombol baratno?
Figyelt kérdés
Érdemes ilyet csinálni, hogy elcsábítok egy kiszemelt lányt, aki csinos és okos, pusztan unalomból?? Már sok mindent kipróbáltam és eddig mindenre ráuntam.
Szerintetek ez képes lenne folpörgetniengem?? Mennyi ideig tudok ezzel elszorakozni, ha belekezdek??
18f
2016. dec. 30. 21:54
21/27 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy ez mind megtörtént -_- és miért ne? Sőt, ha akarod küldök magamról képet :) nah most már csak akkor szólhatsz le, ha gyáva vagy, de felőlem találkozhatunk is, Budapesten élek, itt élsz a közelben??
A kép küldés kb bárkinek áll, aki nemet, kort ír privátban meg lakhelyet, habár a lakhely nem muszáj ha nem akarod.
2016. dec. 31. 01:45
22/27 anonim válasza:
" Küldök magamról képet " Szánalmas hazugságaid egyike. Kamu képeiddel próbálod az egod növelni . Elég szánalmas vagy.
23/27 A kérdező kommentje:
LátOM OLVASNI NEM TUDSZ, MONDTAM HOGY HA KELL AKKOR ELÉD IS ÁLLOK! Gyere, Budapest 3. kerület, írj rám találkozunk a kép után, köszönök neked, rájössz, hogy yéé ez tényleg ő és milyen helyes aztán meg elis búcsúzok tőled.
2016. dec. 31. 03:37
24/27 anonim válasza:
Attól ,hogy anyukád és pár átlagnál csúnyább , kevesebb adottsággal megáldott lány azt mondja helyes vagy MÉG NEM VAGY AZ. Eléd állni nem akarok mert levernélek mint a szeget és nekem annyit nem érsz, mivel a való életben úgysem fogsz tudni érvényesülni lányok terén. Bánt téged a sors eléggé szerintem.
25/27 A kérdező kommentje:
mi bajod van most velem?
2016. dec. 31. 05:39
26/27 anonim válasza:
Ügy megbeszélve! Visszavonok mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!