Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalombol baratno?
Figyelt kérdés
Érdemes ilyet csinálni, hogy elcsábítok egy kiszemelt lányt, aki csinos és okos, pusztan unalomból?? Már sok mindent kipróbáltam és eddig mindenre ráuntam.
Szerintetek ez képes lenne folpörgetniengem?? Mennyi ideig tudok ezzel elszorakozni, ha belekezdek??
Tobb hiba is van, mert telorol elnyomom, ebbe is belekothetsz nem veszem magamra.
2016. dec. 30. 23:13
12/27 anonim válasza:
De ha a kapálás nem fekszik neked akkor gazolj vagy rotációz
2016. dec. 30. 23:14
13/27 A kérdező kommentje:
MONDOM, aki nem hiszi írjon rám és küldök neki prontscreeneket olyan üzenetekről amikor így reagáltak a képemre: Azta rohadt ez tényleg te vagy, nagyon szexi vagy..
És ilyenekből nem csak egy van! Ha nem tudjátok elfogadni nem az én bajom, de továbbra sem tartom magam űber helyesnek, csak annak a lánynak pont tetszettem és ezért írta azt, volt olyanból is bőven, aki azt mondta átlagos de én ezt elfogadtam, mert nem vagyok egoista és tudom, hogy mindenkinek nem tetszhetem.
2016. dec. 30. 23:25
14/27 anonim válasza:
Ne itt növeld az egot. Szánalmas ember vagy ez nem társkereső. Ennyire elkeseredett ember nem lehetsz :)
2016. dec. 31. 00:45
15/27 anonim válasza:
Jajj hagyjuk már te szánalom, print screen, adj egy órát és gyártok neked 100 print screent paintel :D
2016. dec. 31. 00:48
16/27 A kérdező kommentje:
Ezek nem gyárottak idióta, csak nem bírod elfogadni, hogy van aki tetszik több lánynak is... Nem én tehetek erről, ha nekik ilyen az ízlésük.. DE látom te egy eléggé elkeseredett ember lehetsz, ha az örömöd abban leled, hogy neki ársz vitatkozni, nah ég veled, okos enged szamár szenved alapon hagyagollak.
2016. dec. 31. 01:18
17/27 A kérdező kommentje:
De figyelj ha nem hiszed, akkor a printelt felhasználómnak írj levelet és megmondom neki mit írtál, hogy elhidd :).. Tiltva van, de ettől még az új üzenetre rákattinta tudsz neki levelet írni, ha beírod oda a nevét, küld egy levelet, majd ezen az accon elmondom mit küldtél ás akkor te is velátod, hogy igenis mennyi lány vagy, akinek tetszem.
2016. dec. 31. 01:20
18/27 anonim válasza:
Jajj hagyjál már kis csíra, majd ha felnősz rájössz, hogy itt nincs értelme hazudozni mert úgyis átlátnak rajtad. Nem beszéltél te itt senkivel ilyenekről főleg nem 30-40 éves nőkkel. Legközelebb gyúrjál még a h*lyeségre.
2016. dec. 31. 01:28
19/27 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Mondtam okos enged szamár szenved, rég rámírhattál volna, láthattad volna, hogy igazam van, de gondolom ezt alapból tudod és fáj neked, köszi a választ.
2016. dec. 31. 01:36
20/27 anonim válasza:
Jajj istenem, ennyi impotens kisp*csű embert manapság. Szerinted nagyobb lesz ha itt próbálsz meg nagyfiúnak látszani? Nem lenne egyszerűbb ha felnőnél? Egyébként nincs miért irigynek lennem, mivel van olyan haverom ,aki ezt csinálja csak ő modell, annyira meg biztos nem vagy jó pasi, mert akkor nem itt irogatnál baromságokat ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!